ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
מבטיחים כסף? יותר נכון מבקשים כסף. בשיטת המעשר שאתה נותן 10% ממה שיש לך. אני אנקום בהם מתישהו על כל הכסף שזרקנו לשם סתם.
|
הבני זונות האלה לפני אזה שנתיים הגיעו לנהריה חעסוף כסף,הסכירו מסעדה לערב וחפרו וזינו לאנשים תמוח,הלכתי לשם בכוונה לשמוע על מה הם מדברים אז בוא אני יספר בקצרה את מה שאמרו שם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אישה אחת מספרת : אני קוראים לי ככה וככה,גרה באמריקה,היו לי 7 ילדים !
4 בנות ו 3 בנים
(אני מספר בקצרה)
בת אחת נדרסה על ידי מסאית,הראו את זה בטלויזיה אי בכיתיייי אההההההה ואההההה אוההה
בת שניה נשרפה,לא נשאר ממנה כלום אההההההההה

אהההההההה אווווווווווווווווווווווו
בת שלישית ורבעית מתו מסרטן אההההאההההההההה אההההההההההא הההההההההההה
בן אחד דקרו אותו אהההההההה והוא מת בדרך לבית חולים אהההההההה ואההההההההה
בן שני נפל מהגג אההההההההההההההההה אההההההההההההההההההההההה
בן שלישי מצאו אותו בבית מת אההההההההההההההההההה
אתם רואים אלוהים בחר ביייייייייייייייי זה סימנים מהשמיים אלוהים קורא לייייייייייי
תראו לי עוד בן אדם שזה קרה לוווווווווווווווווווו אלוהים בחר בייייייייייייייייי
(((וככה היא צעקה חצי שעה הבת *ונה ש*מוטה אמריקאית

)))
אחרכח בעלה התחיל לזיין תמוח ואמר להרים ידיים למלה לכולם ולהמיד את כול הילדים לידו והוא ירפאה אותם ! וזה אשכרה היה מצחיק מה שהלך שמה !
אחריזה הדליקו מוזיקה התחילו לנגן רוק ושרו שירים """"""על אלוהים"""""""" וצעקו אלוהים קיים,הוא אוהההההההההההההב אותנו,הוא שומע אותנו וכו' וכו' ווכו' .........
אחרכח הם נתנו לשתות מים לכול האנשים מאיזה דלי זכוכית האנק ועל השולחנות היו כוסות פלסטיק,כול האנשים שתו את המים ! ומה אחרי כמזה זמן אני רולט רוב האנשים מסטולים (באמא שלי היתחרפנתי כמאט) חלק ישנו,חלק נראו מטים ! קיצר בסוף הבני זונות בקשו כסף,ואני קולט שאנשים שמים להם כסף,חלק 50 ש" חלק 100 וחלק 200 הישגעתי
לא יכולתי להיסתכל יותר,והלכתי משם !
ככה זה היה,סיפרתי בקצרה !
דרך אגב הזונות היו מאמריקה,נוצרים קטוליים מפגריייייייים,שלא קשורים לדעת ולנוצרות,סתם זונות שרוצים כסף .