אנטון גם אני הייתי כמוך,ולא שעכשיו אני דתי או משהו,אבל הייתי אנטי לגמרי אמרתי זין נו מה זה השטויות האלו כולה כמה ספרים מפגרים אבל אם תקדיש כמה דקות ותקרא את החוקים תראה שיש הגיון רב במה שנכתב לפני אלפי שנים!למשל "נטילת ידיים"מצד אחד נראה לך מנהג דתי,אבל זה מה שאולי שימר את חייהם ובריאותם של היהודים כי אלו חוקי נקיון שלאחר שנים רבות גילו שהם חשובים או למשל התפללות בקבוצות "מניין" של עשרה, מה ששמר על היהודים שיחיו בקבוצות אחד עם השני וכך לא התבוללו יותר מדי ונעלמו,איך אתה מסביר שרק היהדות נשארה?אתה חייב לקרוא מעט בכמה ספרים זה אולי לדעתך מטופש אבל ממש מעניין איך כתבו דברים כאלו חכמים שמתייחסים אפילו לימים של עכשיו ובכלל,יש המון צפנים ודברים מעניינים בתנ"ך זה לא סתם סיפור דבילי כמו סיפורי מוחמד וישו,אתה חייב לקרוא ולהבין לפני שאתה שולל כל דבר מראש.
נקודה למחשבה
עריכה:נו סוזוקי אפילו טוב יותר,ואנטון דרך אגב היהדות בניגוד לדתות אחרות לא כופה על אנשים להיות יהודים היא רוצה להיות דת של מעט אנשים בגלל זה גיור הוא תהליך קשה מאד ולא להגיד איזה 5 פעמים משפט ערבי מטומטם והנה אתה מוסלמי...זה משהו אחר אתה אפילו לא מבין כי אתה שולל הכל מראש