צפיה בהודעה בודדת
ישן 02-07-07, 00:34   #23
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Elevation
שאתה טועה, אחי.

משתי סיבות:

א. HST, זאת תוכנית נפלאה. נהדרת ויוצאת מן הכלל. אבל זאת תוכנית שמיועדת למי שכל דבר אחד לא עבד לו. יותר מדי אנאלית, יותר מדי חישובים ויותר מדי התעסקות בקקי. אחי, זה לא שווה את זה. אתה נער, יש'ך אחלה גנטיקה, אתה יודע להתאמן ואתה יודע לאכול. אתה תגדל אם תכסח את הדשא. אני בעד לתת לך לנסות תוכניות לא שיגרתיות, אבל HST זה סתם היסחפות.

ב. זה מודל לניארי. החיסרון הגדול במודל לניארי, ואני בטוח שאני לא מחדש לך, זה שכשאתה מתמקד באחד מהIDF

(intensity, duration, frequency)

אתה מוריד מהאחרים. ככה שבתוכנית שהשם שלה ממש הוא "Hypertrophy-Specific Training", כלומר, אך ורק ממוקדת מאסה, אתה פוגע בשני הגורמים האחרים. הקטע בBB, זה שהכול סימביוטי. ואם אתה יורד בכח, פועל יוצא זה שאתה תרד במשקלים ותלך אחורה מהבחינה הזאת, מה שימנע התקדמות. פה נכנסת הפריאודיזציה הלא לניארית, שנותנת תשובה לבעיה הזאת. אני מאוד אוהב את התכניות שארבל מכין לעצמו, שמן הסתם הוכיחו את עצמם על הולק תוצרת הבית שלנו....
HST לא פוגעת בכוח,ואפילו מעלה אותו .
עם תזונה נכונה,אפשר לעלות במאסה ולהתחזק בעזרתה,היא לא כזאת מסובכת,צריך טיפה להתעסק ב"קקי",אבל אם היא הולכת כמו שצריך אז אפשר רק להרוויח ממנה..
(מצד שני יכול להיות שאתה צודק,יש אנשים שהתחזקו בעזרתה ולא עלו במאסה,אז יש פה הפסד של משהו,ומצד שלישי חח,זה לא שבתוכניות אחרות אתה עולה בכוח ובמאסה בקצב תמידי).
קצת בלבלתי תעסק,אבל אפשר להבין למה התכוונתי.
you change the way you train, you change your limits. Even if
you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you
continue to make progress, then you have yet to hit your limit.
Open your mind to what is possible. Let your body tell you what
is possible and leave your mind out of it.

zidan מנותק   הגב עם ציטוט