ציטוט:
פורסם במקור על ידי אליאב
התכוונתי ל-250 דקות ולא שעות
אתה טעית - לא אני...
קח אדם א שיתאמן נכון יאכל נכון וישן נכון
קח אדם ב שיתאמן נכון יאכל נכון וישן נכון ויעשה אימון גליקוגן
לא תבחין בהבדלים בניהם (פרט לגנטיקה אז נניח שזה אותו אדם...)
אתה סתם מסבך את הכיף שבאימון פשוט
|
אתה מדבר בצורה שאני תמיד אוהב להסביר דברים

, אבל בשבילך אתן תשובה.
בן אדם 1: עושה העמסה של יום וחצי מלאה בפחמימות (משהו כמו 800 גרם) אחת ל7 ימים ופעם ב8 ימים ביום שאחרי העמסה עושה אימון ריקון גליקוגן.
בן אדם 2: עושה העמסה של יום וחצי מלאה בפחמימות כמו בן אדם 1 (אחת ל7 ימים) והוא זהה בהכול לבן אדם 1 אבל אחרי העמסה הוא עושה אימון רגיל ולוקח לגוף שלו כמה ימים להפתר מהמגרים שנצברו.
בטווח של חודש וחצי הבן אדם שעשה את הריקון יקבל יותר תוצאות, עדיף אפילו להוסיף 50 קלוריות לתפריט ולעשות את זה, זה אימון של 1:45 דקות שבאמת מרוקן לשרירים שלך את הצורה ב6 ימים הנותרים אחרי העמסה הגוף ריק מגליקוגן והוא מחמצן יותר שומן, אני יכול להגיד לא בביטחון שאולי ב5-10 אחוז יותר.
עובדה בדיאטה כמו ud2 לא עושים אימון רגיל fbw עם טווח חזרות 8 שגם מרוקן לא רע + אירובי.
בפירוש אתה צריך את אימון ריקון הגליקוגן הקשה הזה.
הפחמימות שלי (שיניתי את התפריט ממה ששלחתי לאתר) באות רק מירקות חוץ מ150 מל חלב ויוגורט אחד, אני חושב שאם הייתי צריך לבחור בין האימון הזה לבין להוסיף 2 פרוסות לחם קל לתפריט (5 גרם פחמימה כל אחד), הייתי בוחר באימון הזה.
אני הולך על הדרך הכי קשה בלי לחם ועם אימון ריקון.
זה גם לא שאני משוגע שעושה (טעות כן? ) ועושה מידי פעם אימוני ריקון במהלך החיטוב, רק אחד אחרי העמסה זה בחירה נכונה.