ציטוט:
פורסם במקור על ידי Vin diesel
*מה שאתה מתאר נשמע יותר כמו וירוס בקייבה או משהו בסיגנון,בכל פאם שלמתאמן יש כאבי בטן או משהו כזה תמיד הכי קל להאשים בזה את התוספים שהוא משתמש בהם חחח
*אני מכיר הרבה מאוד אנשים שהשתמשו וגם עכשיו משתמשים בליפו-6 (אחותי גם עכשיו משתמשת בוא)וחוץ מדברים טובים לא שמעתי כלום על המוצר הזה.(אתה הראשון שאומר דברים כאלה)לפי מספר האודעות אני רואה שאתה יכסית חדש בפורום או לא מגיב הרבה ולא קורה הרבה בפורום,(הסברתי פה מספר פעמים איך משתמשים במוצר)בכל מקרה מי שמכר לך גם לא הסביר לך את השימוש במוצר.אתה מתחיל אם 2 כדורים ביומיים הראשונים(1 בבוקר ואחד ליפני אימון) ורק אחרי 4 ימים עובר ל-4 בהדרגה מ-3 למרות שזה גם כך לא מה שגורם לכאבים שלך,זה בטוח.(אין תופעות לוואי למוצר) ליפו-6 זה כמו החלבון של אופטימום..זוכה שנתיים ברציפות במדליית הזהב מוצר השנה בחו'ל!!
*בכל מקרה אינה עכשיו אני מחזיק פה את הליפו-6 של אחותי ורשום לי פה גם תאריך טוב על המוצר+עוד כל מיני אותיות ומספרים ליד התאריך...אז תיבדוק גם אתה שלא מכרו לך אולי פג תוקף או משהו...תיבדוק על האריזה איזה תאריך רשום לך ומה עוד רשום ליד התאריך איזה מספרים ואותיות?ועוד דבר חשוב, שאתה קונה קופסאות של כדורים תדעג לזה שעל הפקאק של הקופסה יהיה מין ניילון צמוד כזה שעותף את הפקק.(אוטם אותו)כי אם מישהו מנסה לימכור לך קופסה שהיא בלי ניילון יכול להיות שכבר פתחו את הקופסה ודחפו לך כדורים אחרים בפנים בלי שתידע ביכלל...
*אני מציע לך להפסיק לבנתיים את השימוש,ולצלם כמה כדורים של מה שיש לך שם ולעלות את התמונה לאתר בוא נראה שזה באמת הכדורים האמיתיים.שלא דחפו לך איזה חרטה..
|
איזה חדש מינואר 2006 זה לא נקרא חדש