ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
תחשבו מה שתחשבו, אבל אימוני סמי-פאוורליפטינג לדעתי הם הדרך הכי טובה לצבור מסה (וכוח). אימוני פאמפ של 15 חזרות לא יביאו אתכם לשום דבר מדהים. זה גם כיף להרים משקלים גבוהים. יש פה זלזול אדיר בפאוורליפטינג, כשבאמת יש המון פאוורליפטרים עם הרבה יותר מסה ופחות שומן מכל אחד פה. כי:
Wanna get big? Keep the reps low and the weights heavy!
זו התיאוריה הבסיסית שאני עוקב אחריה. כי הרבה אנשים כאן באמת שמתעסקים בקקה. עושים 10000 תרגילים לשריר על 1001 מכשירים שונים, עושים תרגילים מבודדים ועובדים על כל שריר מהזווית הזאת והזאת. כשבעצם האימון האמיתי זה הרמת משקולות בסיסית עם מספר תרגילים בסיסיים. בהרבה אימונים אני עושה כמה סטים רק של תרגיל אחד כבד לכל קבוצת שרירים - ומתקדם כמו שאף פעם לא התקדמתי - גם במסה וגם בכוח. תנסו את זה, מילה שלי - לא תתאכזבו!
|
אתה מתחיל להיות שטותניק אנטון. אם אתה גדל שיהיה לך בכיף תהנה לך. אני ראיתי כמה בודיבידלרים ישראלים מצליחים (לא מאור זרזד ולא עמית ספיר) שחלקם אתם לא מכירים. אולי במהלך כל האימון שלהם הם יעשו סט אחד של 4-6 חזרות וזהו. וגם זה או בבנצ' או בלג פרס לא במשהו אחר. אני אתן דוגמא טובה מאוד לאחד מהם, זאב שטיימץ, מר ישראל בשנות ה70 היום הוא בן 54 נראה בן 38 סוס מטורף. במהלך כל האימון שלו הוא שומר על טווח חזרות של 12-7\8 חזרות יד קידמית הוא עובד רק במכונות ואותו דבר לגבי גב, ותאמינו לי שהבחור גדול ומאוד. אז חלאס לחשוב שאם תעבדו כמו שהבודיבילדרים מאמירקה "מציגים" שהם עובדים. כי זה סתם שואו, אתם חושבים שרוני באמת מתמאן במטרו פלקס? רק כשהוא עושה סרט או צילומים אז הוא הולך לשם לעשות פרסומת לחבר שלו אבל בכללי?? יש לו מכון בבית ששם הוא מתאמן נקודה. אין היום כבר הרדקור.