ציטוט:
פורסם במקור על ידי lee123
סלים שיידי, בן כמה אתה? כמה זמן אתה מתאמן? מה ההקיף יד שלך?
אני מוכן לשים את כול הכסף שלי שליד אלי אנה, שיש לך כול כך הרבה ביקורות כלפיו, אתה נראה כמו מקל. זה אבסורד שאתה עוד מעז ללכלך עליו. אין עוררין על כך שהוא לא הבדיבילדר המושלם, אבל מאידך אין עוררין שמדובר בבדיבילדר הישראלי הגדול ביותר בכול הזמנים. אפשר להעביר עליו ביקורת עניינית, אבל לאף אחד פה בפורום אין זכות בכלל לצחוק על הבנאדם, ובוודאי לא אלו שלא הגיעו ל5 אחוז ממה שהאיש הגיע בענף.
אני מסכים איתו במאה אחוז על מה שהוא אמר בראיון.
|
דבר ראשון אין שום קשר לגודל הביספס שלי והמשקל שלי למה שיש לי להגיד עליו... זה הדעה שלי ואני יגיד את מה שיש לי להגיד..
דבר שני תצטט לי מקום אחד שבו לכלכתי עליו... אחרי שתדפדף לשאר העמודים תחזור להודע השלך ותערוך אותה כי אני לא לכלכלתי על אף אחד... אמרתי את דעתי עליו- על הגוף שלו (שלמיטב ידיעתי לטוב או לרע זה באדיבילדינג) ודעתי על הסינטול שלו... יש הבדל גדול מאוד ביין ללכלך על בנדאם לבין להעביר ביקורת...
אני לא צריך להיות ג'אי קטלר וגם לא רוני בשביל להגיד את מה שיש לי ואם אתה חושב שזה המצב אז זה גרוע מאוד...
ד"א אני ממש לא שחיף אבל סביר להניח שאני נראה לידו מקל אני לא אומר שלא הבנאדם גדול... אבל מכאן ועד לבוא ולאמר "הוא גדול.. איך אתם מעיזים להעביר עליו ביקורת"... זה בולשיט...
עוד דבר אחד ... אל תנסה לדבר איתי בשפה גבוה טוב? אל תתנשא זה לא מוסיף לך... :dry: