צפיה בהודעה בודדת
ישן 27-06-07, 02:11   #25
Mazoz3
חבר פעיל

כללי:: תלמיד תיכון

ציטוט:
פורסם במקור על ידי androsten-3
סוליקו, זה שבפורום יש מלא ליצנים אתה צודק, אבל מה לעשות? גם במכון יש ליצינים. גם בבית הספר יש ליצנים וגם בכנסת יש ליצינים.
מי שמתעסק עם הליצנים הוא בעצמו ליצן. מי שיודע להמשיך הלאה יצליח.

מעולם לא נפגשתי בצורת ביטוי כל כך חריפה,עילגת, מגעילה, בוטה ומעוררת חלחלה כמו שאלי האנה הפגין. שהייתי בכנס בחיפה לא האמנתי למשמע אוזני איך שאלי האנה ה"אגדי" דיבר והתנסח על אשר פריג' והאירגון האחר ובכלל אופן השיחה שלו על הבמה. אני זוכר את גיא שלמון כמעט בולע את ענביתו לאור דבריו של אלי באותו היום. והיום שאני קורא את מה שאלי אומר אני באמת מבין מי זה אלי האנה האמיתי ומהם הפנים האמיתיות שלו.

חבל שבן אדם כל כך גדול עם כאלו תארים מתנסח ככה.
"את מה שעשיתי בקריירה שלי, אני בטוח שאף ישראלי לא יוכל לשחזר, ואת זה אי אפשר לקחת ממני!!! "
מה עם חוסם הערבי? מה עם מאור זרדז ? מה עם אלון צוקרמן? מה עם עדל מכפר יסיף? כל אלו שווים לתחת? ככה אתה יורק על החבר'ה שקורעים את התחת להשתתף בתחריות של אירגון Nabba יום יבוא והחברה האלו יעברו אותו בכמה רמות.

וזה שיש לו האמר, בית, אישה יפה. זה לא אומר כלום. לא כדאי לפתוח פה מאיפה הכסף הזה בכלל מגיע.

לסיכום-
הבן אדם הזה לא ראוי להערכה. אם הוא לא יודע לתת כבוד למעריצים שלו ולא לשחק הוגן עם המתחרים שלו ולקבל ביקורת אז מבחנתי הוא לא ספורטאי, לא אלוף ולא מפתח גוף.

אני את האדם הזה כבר לא אוהד. לא אותו ולא את האירגון הכל כך מוטל בספק הזה. אותי הוא הפסיד.
מוניטין
Mazoz3 מנותק   הגב עם ציטוט