צפיה בהודעה בודדת
ישן 27-06-07, 00:06   #6
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
אתה שואל את האנשים הלא נכונים זה כמו שתשאל שחקן כדורגל איך הוא מתמודד אם זה הוא צריך לבעוט בכדור...
הם באדיבילדרים לכל דבר ועניין הם לא מכירים את ההרגשה של ''אין לי כוח'' בשבילם אהממ בשבילנו זאת דרך חיים בלי תפריט מסודר ותוכנית אימונים והסדר יום הזה אנחנו לא עצמנו אין דבר כזה להפסיק זה מה שאנחנו יודעים וזה מה שאנחנו רגילים וזה מה שאנחנו מייצגים וזה מה שאנחנו , ואנחנו לעולם לא נפסיק עם זה.

כןכן תודה רבה זה הייתי אני אליאב קרייסלר נאום יפה לא? :]
Train hard , Train natural
חחחחחחחחחחחחחח כן הא?
טבעון שכמותך
סוזוקי אח שלי לפעמים יש תקופות כאלה בחיים שאין ממש זין להיתאמן או לשמור על התפריט ובכלל שעוברים מכון להתחיל להתרגל להכל מחדש למכשור והכל אבל יודע מה גלעד היה עושה במקרה כזה?בוא אני אסביר לך זה פשוט מאוד....(תחזיק חזק)

נכנס למכון בפוזה אומר אהלן אני גלעד באתי ללמד אותכם פה מזה פיתוח גוף לא מסתכל ימינה או שמאלה ישר רואה מה גיל כתב לי בתוכנית ומתחיל להפציץ!
חושב על המטרה שאני צריך להגיע אלי זה דבר ראשון
חושב על האנשים שליכלכו עלי כל הזמן הזה שאני בתחום זה דבר שני
חושב על הדכאון שאני אקבל אם אני אכשל במטרה שלי ואפסיק איתה
חושב על זה אחי שוואלה זה הספורט זה הדרך שבחרתי ואין מצב בחיים שאני אפסיק,וגם אם אני ניראה חרא שחיף או שמן או סתם עומרי בן 13 אני באתי לכדי להיתקדם ולא כדי להתייאש אחי ואין מצב בחיים שזה יקרה!
וואלה לסיכום גבר מה שאני אומר לך שאני שמעתי על ההתקדמות שעשיתה ואני אומר לך מעכשיו שאם אתה מוותר אתה פארש תאמין לי שאני ועומר שוקלים תכף לעבור לחדר כושר על רמה מקצועית למרות שזה יקח לנו הרבה יותר זמן להגיע ולחזור לשם ויכביד על הסדר יום שיש לי ולו שזה עבודה,לימודים וחיי חברה אבל עדין זה שווה את זה!

איך שריף שר "כי מי שזורע בדמעה ברינה קוצר אני לא מוותר לא מוותר מאמין שיהיה טוב יותר" ויהיה אם תשקיע ולא תיתאש גם אם מצבים כאלו קורים

בהצלחה נשמה!
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט