צפיה בהודעה בודדת
ישן 26-06-07, 19:47   #3
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי cheque
אז ככה יש יצר הרע שמדברים עליו כל הרבנים ולא נכנס אליו ויש את היצר הרע של הבודיבילדינג שחכמינו זכרון שרירם לברכה סיפרו לנו עליו. זה אותו יצר שלוחש לך באוזן: "בשביל מה לך ללכת למכון? מה זה יתן לך? בנות לא אוהבות שרירים" , זה אותו יצר שיבוא לך באמצע האימון "בשביל מה אתה עושה את זה, תעזוב את המשקולות ולך הבייתה לגלוש באינטרנט" זה אותו יצר שבא לך ברגע שאתה ממש עייף מהעבודה\צבא בערב ואתה יושב על האינטרנט ויודע שיש לך אימון היום ואומר לך "תראה כמה אתה עייף, באמת יש לך כח עכשיו ללכת ולהתאמן? לא עדיף לנוח ולראות טלוויזיה עם איזה המבורגר או פיצה" זה אותו היצר שחוץ מלהציק לך בנושא אימונים הוא בא לך גם בתזונה. אתה יוצא למסיבה וכולם שותים והיצר אומר לך "תראה איך כולם שותים ונהנים, תשתה גם אתה מה רע" (לא נגד שתייה במסיבות וזה אבל יש גבול במיוחד לחבר'ה כמונו) זה אותו היצר שבא לך בחגים ואומר לך "איזה אוכל טעים , פשוט תראה את זה, תראה איך כולם אוכלים ונהנים מהאוכל ורק אתה לא נוגע ואוכל את המאכלים דלי השומן האלה" אני יכול להמשיך אבל אני מבין שאתם כבר מכירים את היצר העלוב הזה.... אתם יודעים איך מחסלים אותו לאלתר?
וואלה, אני פשוט מתאמן כי זה כיף
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט