ציטוט:
פורסם במקור על ידי 007
מה כולכם משחקים אותה כוס אמק ...!!
לא שאני מעריץ של מייקל לואיס אבל אתם כולכם מקנאים בו כולכם פה הייתם מתים לגנטיקה שלו !!!!!! תראו איזה ידיים יש לו בגודל של מתחרים פה בארץ יש לו יד 43 ככה חטובה בלי שומן בכלל ..וזה בכלל לא רחוק מהידיים של המתחרים פה בארץ!!!!!
תפסיקו לזיין תמוח שהוא הומו ומשחק אותה סוס ..ובעולם "הרגיל" שבו אפחד לא יודע מה זה הבודיבילדינג הוא נחשב סוס רציני! הוא יותר גדול פה כמעט מכולם.(שלא לדבר על כמה כסף שהוא עושה בגלל המראה שלו)
ועכשי ולמכוער ההוא בקליפ ..מה אכפת לכם מה!?!?!? אני לא מבין אם אתם חושבים שאתם יותר טובים אתם צריכים לשתוק! הוא ילד בן 13 וחצי ותיראו איזה היקף יד יש לו לפחות 31+ תראו איזה מסה יש לו לילד בגילו! 90 אחוז מגילו הם שחיפים עם יד 21.
ותראו גם איזה משקלים הוא מרים יחסית לגיל שלו!
זה שהוא מחזיק מעצמו והוא מכוער זה לא אמור ליהיות אכפת לכם!
|
מתחרים בארץ כן?יד חטובה בלי שומן?חחחח תן לי לתקן אותך אחי
אתה משווה את הבחור הזה כן שחוץ מקוביות וחיטוב אין לו כלום
לזה?
עכשיו סתכל היד שלו זאת יד ללא שומן היד של מייקל לואיס זאת סתם יד אם קצת וריד ותו לה
ובקשר לצרעה השניה שעושה קליפים הבן אדם הזה בגיל 13 והורס לעצמו את הבריאות הוא לא מתקדם בשיט ורק מזיק לעצמו! הוא לא מתאמן נכון,עושה צ'יטים מטורפים והתזונה שלו לפי איך שהוא ניראה בדוק שווה לתחת.
עכשיו טאחלס לא איכפת לי בכלל משתי הניטחנים האלה אני רואה הרבה הומואים כמוהם לצערי, פשוט התגובה שלך אחי הייתה קצת מוגזמת חחח אז רציתי להראות לך שאתה פשוט טועה!
נ.ב
שכחתי לציין בקשר לשורה שלך ש"בעולם האמיתי" מייקל לואיס נחשיו סוס רציני אוקי פה זה עולם של בודיבילדינג ולשמחתי אלי האנה מקדם את תחום הפיתוח גוף בצורא מאוד משמעותית ותכף אנשים יבינו מזה באמת "סוסים" ומזה דוגמנים שחושבים את עצמם מר עולם וג'ו ויידר.