צפיה בהודעה בודדת
ישן 22-06-07, 18:07   #9
IRON-MASS
חבר פעיל

הסמל האישי שלIRON-MASS

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Efi eLi
איזה זוג אף פעם לא שכבו אחד עם השנייה אז באו כזה לשכב בפעם הראשונה...עלו לדירה של הגבר...הבחורה שוכבת על המיטה אז הוא עושה לה:"לא לא...אל תשכבי על המיטה, אישתי ז"ל שיפרה היתה שוכבת ככה עם המיטה וזה מזכיר לי אותה וקשה לי עם זה..." אז היא עושה לו:"מה אישתך נפטרה??" "כן..." "אוי אני מצטערת..." ויושבת על הכורסא שמול למיטה... אז הגבר עושה לה:"לא לא לא...אל תשבי על הכורסא גם אישתי שיפרה היתה יושבת עליה ושמה את הרגליים היפות שלה על המיטה...זה מזכיר לי אותה..לא רוצה שתשבי ככה..." טוב הבחורה קמה ועושה לו:"מה אני יעשה...?" אז הוא עונה לה:"פשוט תעמדי וזהו...הכי טוב..." טוב סבבה אז הגבר מנסה לשמח את האווירה מציע לה משהו לישתות ההיא עושה לו:"קפה בבקשה..." הוא כזה:"אישתי שתתה קפה.." "טוב אז תה..." סבבה בא להכין לה תה שואל:"כמה סוכר?" "אחד וחצי סוכרזית." הוא כזה:"לא לא...אישתי שיפרה היתה שותה תמיד סוכרזית וזה מזכיר לי אותה מאוד...היא היתה אוספת תמיד את הפקקים הירוקים המגעילים האלה של הסוכרזית וזה מאוד מזכיר לי אותה...עזבי בואי נגיע ישר לעניין...תקשיבי לי טוב...בחיים, אבל בחיים אל תעשי בזמן האקט אההה...אישתי שיפרה היתה עושה את זה והיתה עושה את זה טוב ברור לך?!" היא כזה:"אוקיי בסדר..." מתחילה לינגוע לו בשיער הוא כזה:"לא בשיער!" "אני יודעת, אני יודעת,אישתך שיפרה היתה נוגעת לך בשיער וזה מזכיר לך אותה...." טוב שכבו...
אחרי שגמרו הוא כזה:"איך הייתי?" הבחורה ענתה לו:"מצויין...ואני??" "לא רע...לא כמו שיפרה אישתי אבל בהחלט לא רע..." טוב מדליק סיגריה הבחורה עושה לו:"לא לא לא...בעלי המנוח היה מעשן ליידי תמיד במיטה וזה מזכיר לי אותו..." הוא כזה:"מה בעלך נפטר??" "כן..." "ממה??" "איידס..."

בדיחה ארוכה אבל טובה בהחלט! יש לי עוד חכו מתי שיהיה לי זמן אני אשים...

חחח בן **** מגיע לו!

כל מה שצריך זה אמונה!
IRON-MASS מנותק   הגב עם ציטוט