צפיה בהודעה בודדת
ישן 21-06-07, 00:11   #44
Mr.Bazooka
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
תבין, חוץ מהקטע של הסוס, חשוב גם הקטע של הבגרות. רוב הלקוחות לא ירצו שילד יאמן אותם, הם יחשבו "מה הוא מבין... הוא לא ראה כלום בחיים" או משהו כזה.

אה ואתה יודע שאתה צריך לפעמים לדרבן ולהיות קשוח וכו' כדי שהמתאמן יעשה את מה שצריך.
בן 40 ירצה שילד בן 18 (או אפילו 15 חחחחח) יחלק לו פקודות??
חחחחחחחח אתה מזכיר לי את האנשים שחושבים שהמכון שייך לאבא שלהם.
מדובר במכון ובהתנהגות קצת יותר אגרסיבית לשם קבלת תוצאות.
צריכים להסביר את זה בכוונה.
אין שום קשר בין מה הוא מבין הוא לא ראה כלום בחיים שלו לבין מהלך האימון.
עצם זה שהוא מדריך זה אומר שהוא השיג משהו במהלך החיים שלו לא?הוא הוכיח שהוא שווה
משהו ולכן קיבל את התעודה אין שום קשר תאמין לי.
אני יתן לך דוגמה בקשר לזה יש היום אנשים צעירים בני 20 שכבר מעלים לאוויר חברות מצליחות והם מעסיקים עשרות עובדים שכפולים מהם בגיל והבוס הצעיר נותן פקודות לעובדים אתה חושב שהעובדים לא מרגישים ככה?הם מרגישים מי הוא בכלל הבוס המפגר הזה סתם פוץ.
אבל האם פעם עובד יגיד את זה לבוס שלו?בחיים לא.

אותו דבר לגביי האימון למבוגרים תמיד יהיה את הקטע הזה שהוא סתם פישר שלא יודע מה מהחיים שלו נכון יש כאלה תמיד יהיו כאלה ונתקלתי בהרבה כארלה. אבל מה בדבר לאחרים הרבה יותר נחמדים שבאים לקבל תוצאות ולא סתם לקטר מהבוקר עד הערב לאלה דווקא יהיה הרבה יותר קל לפי דעתי להיפתח ולהתחבר לדור הצעיר העכשווי מאשר למאמן עצבני בן 30.

יחלק לו פקודות?
חביבי אני המאמן שלך ויכול ללמד אותך דבר או שתיים בספורט הזה ואם אני יצטרך לחלק לך פקודות בשביל שתוריד את כל ה40 קילו העודפים האלה אתה לא תתחצף אליי וה"ילד" הזה צריך להבהיר לו את זה.

אין גם קטע של מאמן ילד שיעשה פוזות ויגיד י"אללה סבאל'ה תעשה עוד 5-6 חזרות אל תהיה עגלה יא מעפן".

אם "ילדון" רוצה להתקבל למקום בודה עליו להוכיח את זה גם בהתנהגות לא חסר אנשים שמבוגרים בהתנהגות שלהם יחסית לגילם
חייבים לשדר בגרות ובשלות במיוחד אם אתה צעיר זה הבסיס אין אפס.

אין דבר כזה אחי.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב
Mr.Bazooka מנותק   הגב עם ציטוט