צפיה בהודעה בודדת
ישן 24-10-06, 21:28   #46
Takima
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dr. Muscle
הבנתי מההודעה הראשונה שזו התוכנית לעכשיו ולא "תוכנית זמנית ע"מ לחזור לעצמך". בכל אופן בשביל 10 חודשים המספרים שלך יפים פלוס פלוס, פשוט כל מתאמן, לא משנה אם הוא מוכשר גנטית (ועושה רושם שאתה מוכשר גנטית) - הוא מתחיל. הנה עוד רמז, גם בשנה השניה שלו הוא מתאמן מתחיל.
יש לך זמן
ובאמת שאין לי סקוואט או דדליפט טובים אבל עוד לא ראיתי אותך בטווחי חזרות נמוכים אז קשה לי להגיב בהשוואה אליי. מה שכן אתה יכול להיות בטוח שאתה הרבה הרבה יותר חזק ממה שהייתי גם אחרי 10 חודשים וגם אחרי 20 חודשים... אז כל הכבוד.
עדין מחזיק בדיעה שמאד קשה לעשות Fbw כזה אינטנסיבי ולהתקדם אבל בוא תוכיח שאני טועה
כן, זאת התכנית שלי לעכשיו עם מטרות עיקריות להיכנס חזק לכושר ולאווירה אנאבולית. לא פירטתי על זה בהודעה הראשונה.

אני לא מסכים שכל מתאמן הוא "מתחיל", לדוגמא לא הייתי אומר על רוני קלמן מתאמן מתחיל. אבל אפשר להגיד על כל מתאמן שהוא "תלמיד" כי תמיד ממשיכים ללמוד דברים חדשים. אני חושב שאפשר להגיד "מתאמן מתחיל" על אחד שנמצא בשנת האימונים הראשונה שלו.

למשל אתה לא מתאמן מתחיל וראיתי תמונות שלך אתה נראה מאסיבי. אתה גם לא צר-עין או שחצן ואתה יודע לפרגן שזה טוב. בנוגע לדדליפט לא צדקתי חח, אולי גם בסקוואט. בדדליפט הבנתי שאתה עושה 160x2 וה-1RM שלי הוא בסביבות ה-140. בסקוואט ה-1RM שלי הוא בסביבות ה-115.

בעניין התכנית, היא אכן מאד אינטנסיבית וקשה לשמור על אותם משקלי עבודה במהלך השבוע אבל אני לא חושב שזה יפריע להתקדמות, אז באמת נראה מה יהיו התוצאות.
Takima מנותק   הגב עם ציטוט