צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-06-07, 19:32   #31
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוז אחי, אני אוהב את ההשקפה שלך על דברים...

כולם מתלהמים על כלום, אתה היחידי שמדבר בהגיון, וזאת לא פעם ראשונה, גם עם מייקל לואיס ועוד כמה מקרים ששמתי לב. קבל מוניטין אחי.

בקשר לטסטים, עברתי בראשון, אבל זה לא אומר כלום כלום כלום כלום כלום. אני לא ידעתי לנהוג בשיט בהתחלה, ואני אומר לך שנהגתי בשיעורים הראשונים כמו אידיוט, המורה היה תולש שיערות רק כשהייתי מתיישב מאחורי ההגה.

אמאמה? פשוט החלטתי שאנ'לא ניגש עד שאני מרגיש מוכן לחלוטין. זה הכול, לא ניסיתי להאיץ. עשיתי לא מעט שיעורים (שלושים ומשהו, כמעט ארבעים), הנהיגה לא באה לי טיבעי (כיום ברוך השם אני נוהג מעולה, תודה לאל אלף פעמים), בסוף בטסט היה טוב.

העצה היחידית שלי לטסט (בהנחה שזה שווה משהו), זה לנהוג בביטחון, כאילו שהכביש שלך, אבל לא להיסחף. כי שמתי לב שאפילו בשיעורים, כל פעם שהייתי נכנס לקטע שוקיסטי, הייתי נאטם כזה. אז לפני הטסט, כל הבוקר, שרתי לי בראש שירים כמו Tryina' catch me ridin' dirdy, וכאלו (כמובן שלא זה, עבר הרבה זמן מאז הטסט שלי.....), וניסיתי לזרום, כי וואלה, אם לשניה הייתי מרשה לעצמי להילחץ, לא הייתי יוצא מזה. אני זוכר את הרגל שלי רועדת על הקלאצ', ואני בנאדם שלא נלחץ מכלום בחיים.

ובכל זאת, הכול מזל, על איזה טסטר אתה נופל, ואיך התנועה זורמת. (ומי שניסה לעשות טסט בירושלים, יודע כמה שלא קל לנהוג פה).

בקיצור, אל תכנסו בראש של "הבנזונה מנסה להכשיל אותי/אנ'לא יכול לעשות את זה", אלא "I Ownnnn this", צאו מכלל הנחה שטסטרים זה עם מצ'ואיסטי, אז בכלל.

ואולי אני מדבר שטויות, אבל זה מה שעבד לי, למרות שאני אשכנזי לבנבן והיה לי בוחן *לא בדיוק כזה*.

Aou! Aou! Aou! Spartan#1!
Elevation מנותק   הגב עם ציטוט