אשכול: לגיל ניסים.
צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-06-07, 00:48   #11
gil-Nissim
חבר פעיל

הסמל האישי שלgil-Nissim

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Electric Univers
דבר ראשון, כלום לא ישנה את העובדה שאתה שמוק מציק ששוקל 55 קילו על 1.60 או כמה שזה לא יהיה. במצב כזה בכלל לא הייתי פותח את הפה ועוד קורא לבנאדם שגדול פי 2 ממך שחיף.

דבר שני, את החיטוב שלי אני סיימתי לפני שבוע, ובסופו שקלתי 68 קילו (לא בדיוק סיימתי אותו, אבל החלטתי להפסיק על ה-68 קילו, בתחילת החיטוב שקלתי 77-78). אז היום, אני דיי חטוב על כמעט 70 קילו וממש בקרוב מתחיל מאסה.

דבר שלישי, חלאס להיות חתיכת דביל שמנסה להוכיח משהו במשקלים כי גם בזה אני אוכל אותך- הסרטונים שהבאתי לך הם מלפני חצי שנה ואם תעשה חיפוש קטן גם תמצא את התאריך שהעלתי אותם. שוב, יש פה אנשים שמתאמנים איתי, אני לא עושה רעש מאחורי המסך כמו איזה אפס..

דבר רביעי, אתה שחיף..........55 קילו

דבר חמישי, אתה עילג. רוקובה?

דבר שישי, אתה סתם חתיכת מסכן שלא מעניין אותי מה הוא חושב על הגוף שלי, ועוד הרבה פה, אבל אתה העיקרי. מי שמצאתי לנכון לשלוח לו תמונות בפרטי ראה אותי ויודע איך אני נראה בדיוק..

דבר שביעי ולפני אחרון, מה ניסית לעשות בזה שחתכת תמונה שלי מאמצע סרטון במאמץ?
סתם חיזקת את מעמדך כאפס האפסים.

קח תמונה אחרת, אם כבר אתה מתעקש על החתימה ההיא:

דבר שמיני, אתה שחיף מציק ונדחף, אין פלא שהרבה מאוד משתמשים אשכרה לא סובלים אותך פה (שלא נדבר על פאנל המנהלים שלא סובל אותך), עכשיו תבוא ותגיד "כולה פורום מה אכפת לי", אבל כולם יודעים- המוניטין וההודעות הם חייך, בלי הפורום אתה לא יכול, חזרת לנו במשתמשים "גיל ניסים מכה שנית", "גיל ניסים עשה מאסה והגיע ל-56 קילו", ועוד כל מיני שטויות..

זה לא משנה שאתה לקוח של גיל, יוגי אמר לך- תעשה בעיות בפורום אתה תעוף ממנו על טיל בליסטי (האמת שבמקרה שלך מספיק מטוס מנייר כדי להעיף אותך לאלף עזעזל).

אז עצה, תשנה את ההתנהגות שלך, למה אתה בלתי נסבל.
סליחה אבל..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...... .
וואי זה היה חזק!

אני שחיף נכון,הפורום הוא החיים שלי,שלא נדבר על המוניטין :):):):)...

אני לא מאמין שאשכרה ישבת עכשיו ורשמת את כל זה עליי.
רואים שאתה פשוט מתפוצץ,ומנסה ליצור מצב של מריבה שוב.

פשוט מאוד אני לא ארד לרמה שלך,שתתבגר דבר איתי.

שבוע טוב