ציטוט:
פורסם במקור על ידי omri-turbo
הנקודה שלי היא לא האם הרצח מוצדק, הנקודה שלי היא המאזניים המקולקלות והמוסר הכפול והצביעות של התקשורת העולמית השמאלנית.
מקרה אחד כזה שקרה לפני 50 שנה בעיירה נידחת, לעומת מקרים שקורים היום הרבה יותר מזעזעים! ובכמויות אדירות שאתה לא יכול לתאר! ותבין שזה עוד מגיע אלינו על ידי התקשורת השמאלנית הזאת, זה מגיע עד הארץ!!!!! 2 אנשים שנרצחו לפני מעל 50 שנה!!! אתה קולט!!! אתה יודע כמה נירצחים כל יום בימינו? וכמה השחורים רוצחים בארה"ב?
כמו למשל המקרה שמדובר על הנערה הלבנה והבן זוג שלה שהכושים אנסו אותה קבוצתית ואחרי זה חתכו אותם לחתיכות קטנות. איך זה לא הגיע? מפתיע אה.. ממש לא.
|
אני לא מאמין שאתה זה שרושם ת'תגובות האלה, ממש לא מתאים לך.
מקרי רצח יומ-יומיים לא מתפרסמים ככה בתקשורת כי זה לא מעניין לאפחד ת'ביצה לעומת משהו שקרה מלפני 40 שנה זה מעניין במיוחד אם זה מהקו-קלוקס-קלאן [וברור שהוא צריך להענש].
ואני מתפלא מאוד שאתה ככה מכליל וככה מבטא אותם, זה מתאים לילד סתום בן 12 שקיבל מכות מאתיופי .
בכל מקום לא משנה מה מי מו יהיה חלק קיצוני שיאשים את היהודים, אבל זה רק חלק מצומצם .
אני יודע ששמעתם סיפורים על יהודי שנסע לארלם וקיבל מכות מכושים, אני שמעתי על דוד של חבר שלי שעובד עם כושים ועושה רק איתם עסקים וכל החברים שלו כושים טהורים מארלם, אז מה??