ציטוט:
פורסם במקור על ידי רוני קולמן הבא
אחי..הבושה זה שזה קורה כל יום ולא עושים כלום..אבל כל הכבוד על זה שהם מענישים אותו..גם אם זה ליפני 40 שנה..הוא ר-צ-ח אנשים..תחשוב אם זה היה אחד מהמשפחה שלך(חס וחלילה) לא הייתה שכוח את זה גם עוד 100 שנה....אבל זאת באמת בושה שלא עושים כימעט כלום לגבי זה שזה קורה כל יום...:closedeyes:
|
הנקודה שלי היא לא האם הרצח מוצדק, הנקודה שלי היא המאזניים המקולקלות והמוסר הכפול והצביעות של התקשורת העולמית השמאלנית.
מקרה אחד כזה שקרה לפני 50 שנה בעיירה נידחת, לעומת מקרים שקורים היום הרבה יותר מזעזעים! ובכמויות אדירות שאתה לא יכול לתאר! ותבין שזה עוד מגיע אלינו על ידי התקשורת השמאלנית הזאת, זה מגיע עד הארץ!!!!! 2 אנשים שנרצחו לפני מעל 50 שנה!!! אתה קולט!!! אתה יודע כמה נירצחים כל יום בימינו? וכמה השחורים רוצחים בארה"ב?
כמו למשל המקרה שמדובר על הנערה הלבנה והבן זוג שלה שהכושים אנסו אותה קבוצתית ואחרי זה חתכו אותם לחתיכות קטנות. איך זה לא הגיע? מפתיע אה.. ממש לא.