ציטוט:
פורסם במקור על ידי StarLighT
כי זה צבא.... ואני ממש לא צריכה הרס של הקריירה בגלל המפקדת.
אני הייתי בהפסקה גדולה (חצי שנה) עד לפני כמה זמן. לפני ההפסקה, הם כל הזמן ירדו עליי שאני אוכלת רק טונה וסלטים, ולא נוגעת בופלים הצבאיים וכו'. (הייתי על 16% נראיתי חטובה חבל"ז)
ואז עזבתי.... והפסקתי גם ספורט
חזרתי, הם ממש שמחו מזה שהשמנתי כנראה (עליתי ל20% שומן!!!, אבל עדיין נראית טוב. למזלי רק הישבן והחזה גדלו.. הבטן נותרה שטוחה)
ואז כששוב רזיתי, נוצרה בעיה של "אולי את צריכה לראות רופא"? והיא לא התכוונה לרופא משפחה.
אז השבוע טחנתי עוגות מגעילות (ואני בכלל לא אוהבת מתוק!)
והתקשרתי לגיל לשאול מה לעשות אחרי זה והוא לא ענה... ואין לי מושג מה לעשות עכשיו... לעשות יום צום לניקוי כל הרעלים? מה לעשות? כבר החלטתי שאני פשוט אצא כל ארוחת צהריים ואומר להם שהלכתי לאכול בחוץ וככה יעזבו אותי.
:cry_1: :cry_1:
|
אני קם כל יום מוקדם ומכין 2 ארוחות לבית ספר של דגנים מלאים, קטניות, דג/חזה עוף, פסטות, מרק ירקות וירקות טריים, ואוכל את זה בהפסקות מול כולם, בזמן שהם אוכלים את הפרוסת לחם עם השוקולד שלהם. נראה לך שזה באמת מזיז לי מה הם חושבים ואומרים?
בסופו של דבר הכל יסתכם באיך שאת נראית ומרגישה, לטובה או לרעה. לא אף אחד - לא האנשים מהעבודה, מהצבא, המפקדת, החברים. רק את
אז הייתי מציע שתעברי על סדר העדיפויות והמטרות שלך מחדש, ותבדקי איפה ממוקם הרצון שלך ביחס לרצון של כל השאר.