צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-06-07, 15:45   #13
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
[=Eagle]אם צבע עור לא קובע את השיוך הגזעי , אז מה הוא כן קובע? את הדת?
מה הקשר לזה שהוא קובע את הדת?
צבע עור הוא אחד מתוך הרבה מאפיינים שנכללים בגזע,הוא לא פרמטר בפני עצמו, שכן אתה יכול למצוא איטלקים,ספרדים מספרד ויוונים עם צבע עור יותר כהה מאשר של הצפון אירופאים,וזה עדיין לא ישנה את העובדה שהם אירופאים ולבנים.המקור שלהם הוא זהה,נדידת העמים מאיזור איראן והודו כפי שהסברתי לך ומשפחת השפות המשותפת(שכוללת שפות מפרסית והודית לאיטלקית יוונים וגרמנית). בניגוד למוצא היהודי, השמי, שהוא מאיזור ערב ומהמזרח התיכון. יהודי אשכנזי יכול להיות לבן בצבע,זה לא העניין,יש מלא ערבים לבנים והאמת שהסורים והלבנונים, וגם הטורקים הם אינים כהים בדרך כלל.
אבל שמדברים על שורשים מקורות ודימיון גנטי,וכמו כן בנוסף לביולוגיה-היסטוריה,תרבות ודת היהדות ניבדלת בכל המאפיינים האלו משוודי,גרמני,בריטי או כל צאצא אחר של השבטים הגרמניים.

כי
ציטוט:
אתה נתת כמה סוגים (לבנים,יהודים,אסייתים,שחורים), אתה מסכים איתי שהם לא נכללים באותה קטגוריה?
כי יהדות זה דת, אם תרצה או לא, בין אם זה גם משקף מאפיינים פיזיולוגים (מה שזה לא).
אתה לא משדר באותה שפה, אחוז המגויירים הוא נמוך,ליהדות מקורות ביולוגיים זהים בין אם מדובר באשכנזים או מזרחיים/ספרדים,המוצא זהה והגנים משותפים לאוכלוסיה הזאת, זה בדיוק מה שמראה ה-Y CHROMOSEME - מקור זהה לרוב ההיהודים מכל הקהילות בעולם,וייחוד מהאכולוסיה המקומית שהקיהלה נמצאת בה. הדמיון הוא לעמים באיזור טורקיה ולא לעמים גרמניים כמו שוודים/נורבגים/גרמנים ואפילו לא לאיטלקים או יוונים, כמו שאמרתי לך כבר מספר פעמים.

ציטוט:
בנוגע לשאר החלק הראשון של ההודעה שלך, אתה סתם זרקת מושגים , אני לא מבין בזה יותר מדי, לכן לא אתייחס.
אז באמת חבל על הזמן שלנו,אתה מדבר על דברים שאתה לא מבין בהם.

ציטוט:
לא קראתי את המחקר, כי לא היה לי זמן,
חבל על הזמן באמת,אני גם בן אדם עסוק וזה מעכב לי את הלימודים של שניה להיכנס ולהסביר לך דברים שאתה לא רוצה להבין.

(
ציטוט:
למרות שלפי איך שאתה מתאר אותו זה נראה לי כמו סתם תעמולה של איזה מכון מחקר חובבני (ככה הוא נראה לפי האתר))
בניגוד למה שמלמדים אותך במערכת החינוך מאז שאתה בכיתה א', שלא קשור בכלל למסרים חברתיים,אינטרס השלטון ומערכת החינוך להטמאת ערכים וחינוך על פי עקורונות הייסוד של השלטונות במדינה.
(זה היה בציניות אם לא הבנת)

ציטוט:
לפי מה שתיארו פה המחקר בודק אוכלוסיות שונות לפי החוכמה שלהם, מבלי להתייחס למעמדות בחברה.
אז שוב לא הבנת כלום. הוא בודק מספר של תכונות ביולוגיות פיזיות וכאלה שנבחנות,אבל לא רק.

ציטוט:
אגב המעמד של היהודים ושל "הלבנים", הוא לא אותו דבר, תבדוק אחוזי הצלחה בקרב יהודים, לבין "לבנים", והמעמד ממש ממש לא יהיה דומה.
לא בגלל שהיהודים חכמים יותר, אלא בגלל שליהודים יש יכולת לשרוד.
יכולת לישרוד זאת תכונה שמעוברת מאב לבן,והיא בהחלט קשורה לתכונות היהודיות,תודה שאתה מצדיק אותי סוף סוף. ואגב יכולת לישרוד לא אמורה להראות בכל הארצות הבדל ב-IQ של בדיוק 15 נקודות בין היהודים ללבנים האחרים(הכוונה גויים). כבר שמעתי דעות שזה קשור לילודה בתוך מאגר גנטי מצומצם כמו נישואין במשפחה הרחוקה,או היותר קרובה, דבר שגורם למחלות גנטיות אבל חלק מהחוקרים טוענים שאינטליגנציה היא אחת התופעות לוואי של זה. פה מדוברת רק על השארה שכן הידע שלי בנושא הזה ספציפית הוא לא גדול,אני אומר לך מה חוקרים מסבירים.

בנוגע לשאר הדברים, אקרא את המחקר בקרוב, ונהיה חכמים יותר.[/quote]