ציטוט:
פורסם במקור על ידי Carnivore
1.החשיבות היחידה של הפעילות האירובית בהקשר של שריפת שומן הינה "קאונטר פרודוקטיבית" (מה המצב גלוש  ) בכך שהיא מאפשרת לגרוע קלוריות מן המאזן היומי.
|
יותר משעשע זה ש
אתה, צוחק
עלי, על משהו שקשור לשפה והתבטאות. מר אבן שושן, או שמא הכינוי 'אממ ממ ממ, אפפ פפ פפ' הינו יותר עדכני.
ציטוט:
ההגיון הוא שנניח אתה שורף באירובי 300 קלוריות, אז אתה יכול להרשות לעצמך 350, וה50 ילכו או לפיצוי-היסף של גליקוגן, או לאיזה הסתגלות מטבולית/שרירית אחרת.
|
לא הבנתי כלכך את כוונתך.
ואני גם לא כלכך חושב שלאימון האירובי הממוצע שאנו עושים יהיה אפקט מסויים על הרגישות לאינסולין או על הp-ratio. מאגרי הגליקוגן בשרירים כמעט ולא מושפעים, בעיקר בכבד, אין תגובות הורמונליות (קטכולאמינים, גלוקגון, קורטיזול וקצת ירידה באינסולין. לא רציני) או גנומיות (כל מה שקשור להפעלת סינטזת החלבונים) רציניות, ככה שהאפקט יהיה מינימלי, אם בכלל. רוצה לקבל אפקט, תגביר עצימות, זמן, רק שהבעיה היא שנדדת לכיוון היותר קיצוני שיהיה כבר קאונטר-פרודקטיבי |שתוק| (התאוששות פחות טובה, אדפטציה אירובית על פני אנאירובית, סכנה לאימון יתר).
יתרונות פטנציאלים לטעמי הם:
1. אפשרות לאכול קצת יותר, למי שמטבעו הוא זללן וזה מוסיף לו הרבה שומן בבאלקינג.
2. מצד שני יש אנשים שאירובי דווקא פותח להם את התאבון, שזה גם טוב (או ההפך, זה משתנה).
3. כושר אירובי שיכול לעזור גם באימוני משקולות, בבריאות (במיוחד בגלל שאנו מוסיפים משקל, אפילו אם הוא שריר), בניוד השומן וזרימת הדם, ואולי במראה מבחינת ספיחת נוזלים.
4. מעבר יותר קל לחיטוב בגלל הבעיה בהסתגלות לאירובי במאזן שלילי.
5. הרבה הבטים פסיכולוגים שקופצים לראש ואין לי כוח לפרט.
6. אם בכל זאת משלבים פעילות רצינית עם אפקט רציני כמו HIIT, בהתאמה לאימוני משקולות בעצימות יותר נמוכה, ועושים משהו בסגנון של בוקר\ערב, אז כן, אני חושב שבהחלט אפשר לקבל אפקט על הP-ratio.
7. אפשר לשמוע הרבה עדויות מאנשים שעולים ככה יותר נקי. וכמה שזה שרירותי לצאת בהצהרות ובמעשים על סמך כמה עדויות אנקדוטליות, יש לזה פוטנציאל מסויים לעבוד ולא יזיק לנסות. |אולי ניוד השומן קשור לזה|
8. כל הכוסיות נמצאות בסצינת האירובי ובפחות במשקולות.
9. כש'8' נאמר, אני לא רואה טעם להמשיך.
גל