צפיה בהודעה בודדת
ישן 13-06-07, 17:13   #5
slim shady
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלslim shady

שלח הודעה דרך MSN אל slim shady

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Flash
צודק לגמרי... השאלה היא לא אם יש יצורים אחרים- אלא האם הם באמת מבקרים פה בכדור הארץ.
כי אין סיכוי שאין בכל היקום הזה עוד חיים. חוץ מזה שאולי הם אפילו לא באים בצורת החיים שמוכרת לנו (יצורים שהם "חומר" כמונו אלא אנרגיות)
ומי שחושב שאין דבר כזה בכלל אני מחשיב אותו לאידיוט וצר אופקים מאוד- בנאדם שמתאים לחיות בימי הביניים או משהו בסגנון.
אני יגיד לך עוד כמה דברים אם תריץ חיפושים באינטרנט על חייזרים תראה תמונות הזוייות בסביבות השנים 1950-1960 ץץ דברים שבשנים האלו כמעט ואי אפשר לזייף או לביים.. יש המון תמונות דווקא בשנים האלה... אומרים שבגלל הפצצות האטומיות בהירושימה ונגאסאקי.. אומרים שבעקבות הפצצות החיזרים ראו את הפיצוץ/קרינה שלו ובאו לראות מה קרה ובגלל זה כל כך הרבה צילומים...
גם לזה יש סתירה אתה יכול לשאול איך זה שהחייזרים לא באו לבדוק אחרי כל הניסיום בפצצות אטום שעשו?? במשך כל המאה ה-20 עשו ניסויים ואין כל כך הרבה תמונות...
בגלל זה אנשים הגיעו לצורה של "חיזר" מהתמונות האלה...
יכול להיות יצורים שלאו דווקא אנחנו מכירים אותם כיצורים בצורות חיים כאלו או אחרות.. דברים שהמדע עוד לא גילה... נראה לי שאיפושהו ביקום כולו יש יצורים רגילים...(כלומר לא אנרגיות וכאלו..)
slim shady מנותק   הגב עם ציטוט