11-06-07, 19:02
|
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
אתה טועה רן, אי אפשר לדעת מה עובד הכי טוב בקלות רבה כ"כ, כי זה יותר מורכב.
1. אני בטוח שכל מי שמשמיץ פה את השיטות ה"שונות" אף פעם לא ניסה בעצמו אותן, כי הוא מפחד.
2. מי שניסה, בטח ניסה לא נכון
3. תוכנית אימונים לא רק תלויה בעצמה אלא תלויה גם באיזה תוכנית התאמנת לפני זה. למשל, אם מישהו עובר מABCD עם ווליום מטורף לאיזה תוכנית של HIT הוא יחווה boost לגדילה בגלל כמות הסטים הקטנה שתוציא אותו מאימון-יתר, ואז הוא יסיק ש"HIT זאת תוכנית מסה מעולה". אך אם ימשיך בHIT הוא לא יגדל הרבה מכמות קטנה של ווליום.
4. אי אפשר לבודד מרכיבים, אז אתה לא יודע האם זה התזונה, תוכנית האימונים, שעות השינה, לחץ נפשי או המחזור שחברה שלך קיבלה
|
בלי הרבה וויכוחים ועיניינים וסעיפים, שים לב רק למדריך השלם לעלייה במסה שנכתב ע"י גיל גרנות וצוות ישראלבודי, כך סעיף קטן שאהבתי ואני מסכים איתו מאוד:
טיפ 3:
זיכרו כי אימון אותו השריר פעמיים או שלוש בשבוע עשוי לעזור להעלות את עצימות העבודה על אותו השריר – אך לא בהכרח תמיד יניב תוצאות משופרות – לכן, התאמנו בחוכמה ובידקו מה עובד עליכם הכי טוב.
הדגשתי את מה עובד עליכם הכי טוב, כי זה מה שאני אומר כבר הרבה הרבה זמן, זה לדעתי אחד הרכיבים החשובים למתאמן ותיק בחד"כ, בנית תוכנית אימון בראיה רחבה בדגש על תוכניות שעובדות עליו הכי טוב.
|
|
|