צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-06-07, 16:38   #92
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

פיספסת אותי אחי, עכשיו חזרתי מאימון פלג תחתון, נ.ב - רבע סקוואט Forever :-) חחח'

הפוסט הזה מתחיל להידרדר לכיוון של אותו פוסט מיתולוגי עם הוויכוחים של קרלוס וגל .ט. וגולן, הפוסט הנעוץ Hft Vs Abcd.

אני חושב שעוד וויכוח כזה יהיה מיותר לגמרי, מקריאה מס' פעמים של הפוסט הקשקוש הזה, היחיד שאני מסכים איתו שם זה עומרי, שבא ואמר אני יודע מה עובד עלי הכי טוב ועם מה אני גודל הכי טוב וזה מה שאני עושה (abcx2).
ולא צריך את לייל מקדונלד בשביל לדעת את זה או יאיר קרני או כל אחד אחר, ברגע שאתה מנסה ובודק הרבה ומכל דבר ומצליח להגיע למסקנה, מה עושה את זה לשרירים שלך ולמערכת העצבים, מכאן צריכה להיות הדרך, ודרך אבן היסוד של אותו תוכנית צריך להכין תוכנית פרדיודיזציה בראיה רחבה ושנתית.
גם יוגי ניכנס לאותו פוסט והסכים ואמר דבר נכון:, כן, אני מרביץ הרבה סטים לשרירים קטנים, אצלי אם אני לא נותן כמות אפילו שווה לשרירים קטנים כמו לגדולים, הם לא גודלים אצלי.
זה למעשה מסכם הכל מבחינתי. תוכנית אימון זה דבר מאוד אינדיוידואלי ותוכנית תזונה וכל המשתמע מכך.
יכול להיות בנאדם שגודל מעולה מ18 חזרות ומ-8 לא, ולהיפך (זה לא יכול להיות זה הוכך ונבדק במעבדה לביומכניקה בוינגייט, איך הוא גודל ב18 יותר טוב מאשר מ-8? לי אין תשובה לזה.)
ודיי כבר עם לייל אמר ולייל אמר.

כשתבין...תגדל!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
ran_z מנותק   הגב עם ציטוט