צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-06-07, 16:31   #91
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

הס!!!!!!!! מי מעז לרדת על לייל?????

אוקיי ועכשיו ברצינות...
עומרי, אם יש 2 תאוריות מדעיות מנוגדות, אחת מהן בוודאי טועה, והשניה נכונה או שגם טועה. ולאולד סקול אין בכלל גיבויים מדעיים, אלא רק גיבויים של "אנחנו גדולים" .

מעבר לזה, לא הצגת נכון את המחנות...

יש את המחנה של האולד-סקול, שהאנשים שם אטומים, עושים רק מה שהסוסים עושים, מחכים אנשים גדולים כי חושבים ש:
אם בן אדם גדול מתאמן old school, אז בהכרח מתקיים: בן אדם מתאמן אולד סקול--> הוא בן אדם גדול.
אני חשבתי שאותם אנשים בזים רק למדע, אבל עכשיו אני מבין (מקריאה בפורום ישראלבודי) שהם לא רק בזים למדע, אלא בזים גם לשכל הישר, ולאמת עצמה, ובעצם עושים מעין פולחן של עבודה זרה, והם קוראים לו אימון!

ויש את המחנה של האנשים שמאמינים באמת, שמאמינים במדע ובהוכחות מדעיות ובהסברים מדעיים לתופעות, ובשימוש מושכל בשיטות שהוכחו מדעית ולא הוכחו באופן של "וואי הבן אדם הזה לקח חומצות אמינו בזמן אימון והוא מהזהההההההה סוססס!!!!!!!!!!!! הנה אני אקח גם חומצות אמינו וגם אני אהיה סוסס!!!!!אחדאחדאחד!".

פותח הפוסט שאל בסה"כ שאלה פשוטה, ואתם התחלתם לצחוק, זה לגיטימי כי הרי זה פשוט כל כך כיף לצחוק שלייל שחיף (זה גורם לכם להתרוממות נפשית ע"י כך שאתם כביכול מורידים מישהו ומזלזלים באנשים אחרים פחות סוסים מכם [אה, ויש שצחקו שהם בכלל שחיפים, אז אין להם מה לדבר, והמבין יבין]) והשיטות שלו (שמבוססות על האמת, ולא על הגיון מעוות ומטומטם) פשוט לא עובדות (ויש שאוכלים גם ארוחה אחת ביום בפורום שלו, והם יותר סוסים ויותר חטובים מהסוסים פה, ומתאמנים 3-4 פעמים בשבוע כמו בני אדם שפויים, לא 6 פעמים בשבוע.) אבל אחרי שעזבתם את זה, התחלתם ללעוג גם להגיון הבריא ולעובדות מדעיות תוך כדי התלהמות והשווצה בהיקף ידכם הגדול במיוחד.
קהילת הold school, או במילים אחרות (I've got big GUNZZZ) שוב הוכיחה את הסטיגמה שמפתחי גוף מעדיפים להשתמש בכוח מאשר במוח.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט