צפיה בהודעה בודדת
ישן 22-10-06, 17:08   #4
Shlomik
מנהל ראשי

הסמל האישי שלShlomik

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ORI-SILVER
לא אחי לא נראה לי שאני מדבר שטויות וחוץ מזה אתה מדבר רק על מה שהשפיע על חברים שלך ועל אנשים שאתה מכיר אני מדבר על מה שהשפיע עלי ומינסיון אישי אז אולי תפתח קצת את הראש
1)למה יש צורך לתסף בחומצות אמינו אם הגוף שלך מפוצץ בהם מכל החלבון שאתה אוכל?
2)אבקות עליה במאסה זה לדעתי בזבוז כסף אדיר משלם פי15 יותר כסף בשביל הפחממה ב)כי הפחממות שם הם לא איכותיות ג)עדיף לקנות חלבון ולהוסיף שיבולת שועל וקצת פירות ולטחון במקסר ואתה מקבל את זה ברבה פחות כסף
3)קפאין יהיה מצויין אבל אתם מדברים על כל התוספים האלה כמו ליפו 6 ו-HOT ROX שהם מבוססים על 90 אחוז קופאין והשאר זה כמה תוספות קטנות של החברה וישר קוראים לזה פורמולה מיוחדת לשריפת שומן שבתכלס אתה יכול לקנות כדורי קופאין ברבע מחיר וההשפעה תיהיה זהה
4)אני לא יודע מה אתה מדבר על קראטין אקסטרים בארצות הברית פשוט צוחקים על המוצר הזה כי הוא הכי יקר ומכיל רק קראטין וסוכר ולחרטא הזה הם קוראים פורמולה מיוחדת.... ומעבר לזה לא צריך לקחת קראטין עם פחממות בעלות אינדקס גליקמי גבוהה זה סתם מיתוס...
5)גלוטמין זה חרטא זה הגוף מיצר אותה בכמויות גם בעצמו
אתה אומר דברים לא נכונים יש עוד כמה תוספים שיכולים בהחלט להועיל שלא ציינת ברשימה שלך. ולפני שאתה רץ ופוסל את ה ליפו 6 וההוט רואס הייתי בודק קצת יותר מה הם מכילים: Yohimbe ,Synephrine ועוד רכיבים נוספים שיש להם עוד כמה השפעות שלקפאין אין.
לא נכנס עכשיו לדיון על כל תוסף ותוסף אבל יש כמה חומצות אמינו שבמינונים גבוהים יכולים לעשות דברים מאוד נחמדים, נראה אותך הולך לרוכב אופנים באליפות ישראל ואומר לו שהוא לא צריך את ה BCAA
לכל תוסף יש את המקום והזמן שמתאימים לו.
זה נכון שבאמת יש כמה תוספים שהם עבודה בעיניים או יקרים בצורה מוגזמת אבל לא כולם כאלה.

Email: shlomik@israelbody.org
Shlomik מנותק   הגב עם ציטוט