ציטוט:
פורסם במקור על ידי toxicity
אתה זה שגם שולל, מי אמר לך שאם תנסה לאכול שלוש ארוחות ביום לא תתקדם בדיוק אותו דבר, ואולי אפילו יותר? אתה אומר הכל מניסיון אבל אני לא רואה אותך מנסה דברים חדשים.
|
דבר ראשון אין לך מושג מה אני עושה נתחיל מזה , איך יכולת בכלל לחשוב על כזה דבר? נראהלך שאני סתם אומר דברים? כל מה שאני שולל , אני שולל מניסיון, כל מה שאני תומך - אני תומך מניסיון... מה שלא ניסיתי - לא הגבתי
בקשר לתזונה אם היית רואה בפוסט הקודם אני ניסיתי במשך השנה לאכול 3-4 ארוחות גדולות , מבחינת נוחות זה פשוט יותר נוח לדעתי...לדחוף הכל במקום כל שעתיים וחצי לפתוח תתיק ולאכול. אבל מה? לא עבד...
אימונים - אני לא חושב שיש פה מישהו שניסה יותר תוכניות ממני אני כל פעם משנה ומגוון ורושם מה התוצאות של כל אחת מהתוכניות...
כולל כל הקטע הזה של התוספי מזון אני מנסה כל תוסף שמגיע לגיל גם אם גיל אומר שההשפעה שלו לא יכולה להיות יעילה עליי ב100 אחוז כמו zma ודברים שלא ישפיעו על נערים בצורה משמעותית , אני מנסה הכל...
אמרתי את זה כבר אני פועל מניסיון ולא מהאינטרנט...כמובן שדרך מאמרים , דרך הפורום וכו' אני אני לומד מה אני מנסה , כולל רוטינות כמו 5X5 שנעזרתי בעידן בשביל לבנות אותה... אבל אני לומד מה יותר טוב לי אחרי שאני מנסה , לא לפי דעות ותאוריות כי כאלו יש 90000