ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
זה לא רלוונטי כי השרשור המקורי עסק בעניין פיסיולוגי, ובייחוד עניין של הרכב הגוף(מסת שריר ושומן). מה שמשה אומר כן רלוונטי לדיון, ומילותיך בכלל מיותרות אז שב בשקט!
כן, אני יכול להמשיך חיטוב עוד 15 שנה! זה קשור לעניין השרשור? איך הנתונים שלי (שאגב לפי דעתי לא מביישים בכלל ויש פה אנשים שדברו והם בכלל צריכים לשמור על פרופיל נמוך בקטע הזה ולא להתנשא) קשורים לשאלה המקורית?
"יש פה אנשים שנהיה להם פרצוף של מאמר כבר מרוב שהם מחפשים להביא פה מאמרים"
במקומך הייתי מתבייש להגיד את זה, אני מאחל לרופא שלך לשלוח אותך לניתוח או להחליט להביא לך תרופות על סמך חוות דעת, ועל סמך אנשים שהוא מכיר בחיי היום-יום ולא על סמך מחקרים ועל סמך המדע.
לא אתה לא מבין, פותח השרשור שאל שאלה לגיטימית על מספר הארוחות ביום ו"האם זה משנה", אנשים הציגו חוות דעת אחת שמבוססת על מחקרים ועל מדע, ואנשים אחרים הציגו חוות דעת אחרת שמבוססת על הרגלי אכילה של שרירנים וטענו שחייב לאכול כל 3 שעות, אחרת מפרקים שריר, לא מפרקים שומן, וה' יודע מה עוד קורה
|
אתה יכול לאחל לרופא שלי הרבה דברים הבעייה שאני לא מכיר בכלל את הרופא שלי כי לא הייתי צריך אותו אבל אתה יודע מה אם אני ארצה לברר אני אקח ממך טיפים להגיע כמה שיותר מהר לקופת חולים בינתיים אני אתחיל עם ארוחה אחת ביום ונראה איך אני ממשיך מכאן, אם זה לא עוזר להגיע לרופא מהר או לפסיכיאטר אז אני אודיע לך ותעזור לי