צפיה בהודעה בודדת
ישן 09-06-07, 09:34   #2
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
כבר נתתי לך אותה פה בהפוכה על כל הציניות הזאתי והחוצפה שיש לך שדרך אגב אני לא מבין מאיפה השגת אותה ומה גורם לך לחשוב שמותר לך לדבר איך שאתה מדבר

אתה מדבר פה על אנשים שגדלים למרות שהם אהבלים ופרימיטיבים , וצוחק עליהם ועוקץ אותם...לא יודע כנראה זה מקנאה , אולי אתה לא יודע איך זה
אבל כשאנשים נעשים גדולים , רואים תוצאות... חח אתה חושב שמעניין אותם אם הם טיפשים או לא? אני בטוח שאם אתה תעלה עוד 3 סמ'' ביד פתאום , גם לא יהיה אכפת לך ''לנפנף'' את כל התאוריות שלמדת עד היום ולהגיד ''כוסעמק אני משתפר אז מה אכפת לי מהלייל-בולשיט''
הרבה יותר מעניין אותי הלייל-בולשיט וכל הקטע של הארוחות והמדע מאשר הקטע של הגדילה.
אני לא מקנא בכם כי לא כ"כ בוער לי להשיג עוד ס"מ ליד שלי, פשוט לא. אני בכלל לא רוצה להיות גדול. אני מניח שאם אמשיך להתאמן זה מה שיהיה בסופו של דבר (אפילו אם לא אוכל כל 3 שעות) אבל זה עדיין יהיה סבבה.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
בולט אל תשכח את העובדה שאתה בעצמך אומר שהחיטוב שלך לא מתקדם,שאתה מוכן לפרק את כל השריר שלך בישביל להיות "שחיפוז אם קוביות",ושאתה בחיטוב באותו זמן שאני בערך (רק שאני הייתי שמן והיה לי מה לחטב בקטע שלך אני לא יודע מה עבר לך בראש )
גם אני התחלתי מנקודה התחלה מסריחה, אפילו יותר ממך. באמת לא אכפת לי להיות שחיף עם קוביות, אני גם ככה לא יודע מה יהיה איתי בצבא.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
בולט, גם אני פעם הייתי הולך 1 ל1 מה שגיל מביא לי מבלי לסטות ימינה ושמאלה ואפילו לא חושב למה וכמה. באיזשהו שלב הבנתי שזה די אידיוטי מה שאני עושה כי הרי אני לא אהיה כל החיים עם גיל ובאיזשהו שלב אני כן צריך להבין מה אני עושה ולמה אני עושה. נכון להיות הידע שלי השתפר בכמה דרגות בנושא התזונה (אימונים ככה ככה). הידע שקיים אצלי היום מספיק לי. אני לא רוצה ללמוד ביוכימיה או כל הדברים האלה, מספיק לי שאני יודע דברים ומעבר וזהו.
כמו שאמרתי לדעתי אתה כנראה עושה משהו טוב אם אתה לא מתקדם. זה לא הגיוני שאתה תהיה תקוע במשך כ"כ הרבה זמן בדישדוש במקום! לא הגיוני! הרי הנוסחא היא קבועה - תאכל, תתאמן, תישן, אבל תעשה את זה בהיגיון ונכון!
אוקיי, למה נראה לך שאני לא מתקדם? הבעיה העיקרית שלי היא התקופות בין החיטוב (תחזוקה) שאז קשה היה לי לשמור על לא לאכול יותר מדי ויצא גם שלא יצא לי להתאמן בתקופות האלה ככה שיוצא 2 צעדים קדימה, צעד אחד אחורה.
החיטוב עצמו תמיד הלך לי מעולה מבחינת שמירה על מסת שריר וירידה בשומן. אם אתה לא מאמין אתה יכול לשאול את דני.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק