צפיה בהודעה בודדת
ישן 09-06-07, 08:23   #166
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי MosheB
סרט טוב , ראיתי אותו בYES אם אני לא טועה לפני המון זמן..
סרט דיי מצחיק עם המפגר שהוא נוחת אצלו בדירה וההוא רק שותה קולה ואוכל צ'יפס ומשועבד לטלויזיה , ממש קאוצ' פוטטו.
אתה זוכר אולי את השם? , ברח לי ..
בכל מקרה אשכול באמת מפגר , גם אני דיי התכחשתי למדע ולא האמנתי ל"שטויות" , אבל למדתי להאזין ולראות אופקים שונים ותאמינו לי כיף הרבה יותר לא להיות סתום בלום שלא מסתכל ימינה ושמאלה.
שיהיה אחלה סופ"ש
מה שמצחיק זה שבתקופה שאתה עם גיל ירדת בצורה חולנית. עזוב את זה שהוא לפי הטענות שלך "התעלל" בך וכו'. למה אתה חושב לי הוא לא הביא תוכניות שהיו מעל ומעבר בשבילי? אתה בא ואומר לו שמע גיל אנ'לא מסוגל ככה וככה והוא מוריד וזהו! עזוב את זה, כבר אמרתי לך שאתה יורק לבאר שממנה אתה שותה (או שתית) וזה צביעות נטו מבחינתך, אבל חפיף.

עידן, אני אישית לא גדול, אני מודה. אין לי גנטיקה טובה, גם את זה אני לא מתבייש להגיד. אבל אני גדל, זה מה שחשוב. אומנם יש תקופות של חושך ושאתה בקושי זז מ"מ בהיקפים, אבל אז בא בום ואתה גדל.
כמו שאמרתי לך, תביא לי מישהו דוגמא שבא לגיל ועשה 1 ל1 מה שהוא אמר לו, ולא הגיע לתוצאות, תביא לי דוגמא! וכמו שאמרתי אם יש אחת כזאת (שאני בספק) אז כמו שאמרתי "סטטיסטית" זה 1 ל20.

בולט, גם אני פעם הייתי הולך 1 ל1 מה שגיל מביא לי מבלי לסטות ימינה ושמאלה ואפילו לא חושב למה וכמה. באיזשהו שלב הבנתי שזה די אידיוטי מה שאני עושה כי הרי אני לא אהיה כל החיים עם גיל ובאיזשהו שלב אני כן צריך להבין מה אני עושה ולמה אני עושה. נכון להיות הידע שלי השתפר בכמה דרגות בנושא התזונה (אימונים ככה ככה). הידע שקיים אצלי היום מספיק לי. אני לא רוצה ללמוד ביוכימיה או כל הדברים האלה, מספיק לי שאני יודע דברים ומעבר וזהו.
כמו שאמרתי לדעתי אתה כנראה עושה משהו טוב אם אתה לא מתקדם. זה לא הגיוני שאתה תהיה תקוע במשך כ"כ הרבה זמן בדישדוש במקום! לא הגיוני! הרי הנוסחא היא קבועה - תאכל, תתאמן, תישן, אבל תעשה את זה בהיגיון ונכון!

אנטון, אתה רואה יותר מידי סרטים של BB שאתה חי בסרט כזה בעצמך. מתאמנים בגראז'ים?? חחח תמיד יש פריקים גנטים אבל רוב האוכ' לא כזאת!!! רוב האוכ' היא אדם ממוצע שהתחיל בנק' מתחילה לא מזהירה ולאט לאט עד כמה שהגוף שלו יתן לגדול\לרזות. כל אלה שמרימים ברזל פעם בשבוע ואוכלים סופגניה ביום וזהו, הרי תכלאס כמה כבר יש כאלה? 1 ל..

גל, אתה עוד תשמע ממני

דימי.
P-a-n-1-c מנותק