צפיה בהודעה בודדת
ישן 09-06-07, 01:13   #158
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל אליאב קרייסלר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
אני עם בולט ואיגור...

בגלל שקראתם באיזה אתר ששווה לאכול 5 - 6 ארוחות ביום בהפרשים של 2 - 4 שעות, עכשיו אתם אוטומטית קובעים שכל המקצוענים עושים את זה? באמת מה זה השטויות האלו?! גם הם בני אדם... מה נראה לכם, בגלל שהם מקצוענים - אז הם רובוטים שמתוכנתים לאכול כל 3 שעות, כמות מדוייקת של קלוריות ולהתאמן שעה וחצי בדיוק? סביר מאד להניח שהרבה מהמקצוענים אוכלים הרבה שטויות, לא סופרים קלוריות עד האחרונה, לא אוכלים כל 3 שעות וכו...
אתה מדבר כמו מישהו שבחיים שלו לא פגש באדיבילדר מקצועי? פגשת.? לא נראהלי...
אני אומר מה שאני אומר מניסיון , אם כבר אמרת '' בגלל שקראתם באתר'' זה מופנה רק אל חבריך שבויכוח הזה אתה בעדם כי הם היחידים שכל היום באינטרנט ,
אני יכול להגיד לך ש90 אחוז ממרי ישראל אני מכיר אישית ועד היום לא הכרתי אחד מהם שמאמין בבולשיט שאתם מאמינים בהם :):):):) אז אין לי בעיה תמשיכו לעשות מה שאתם עושים ואני אמשיך לעשות מה שאני עושה עם ''חבורת ישראלבאדי'' אני קורא לזה ככה מהיום...
אין לי בעיה שאני וכל מי שהזכרתי פה נמשיך להיות הגדולים בפורום , את כל הוויכוח הזה התחלתי בשבילכם בשביל שתבינו שאת הידע רוכשים מניסיון ולא ממשהו שקוראים...בשביל שאתם תתקדמו ,לא בשביל להראות שאני יודע וכמו שאני עושה פה מרוב עצבים כבר איזה 4-5 הודעות - להשפיל אנשים...
אליאב קרייסלר מנותק