צפיה בהודעה בודדת
ישן 09-06-07, 00:37   #61
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
שמע אני כבר אצל הבנאדם הזה לא מבדיל בין ציניות לרציינות
בכל אופן לא רק בתגובה הזאת הוא הגזים.. בכלל הוא לקח את זה צעד אחד רחוק מידי לדעתי.
אתה יודע מה זה כשילד בן 4 שחי רק עם אמא שלו נמצא בתוך הדבר הזה 12 שנה?!?! אתה יודע כמה דמעות נשפכו אצלנו בבית? אתה יודע אילו התנגשויות היו לי עם האבא החורג שלי כשהוא רק התחיל להיפגש עם אמא שלי?! עזוב, אתה אילו ריבים היו לי אם אמא שלי?!?!?! יש לי זכרונות מלפני איזה 7 - 9 שנים שאני זוכר אותם כאילו הם קרו אתמול - מי אתה בכלל שתגיד לי אם אני מגזים או לא?!?! אני לא מספר דברים שראיתי שקרו לאמא שלי בגלל זה רק בגלל שיש לי פה כמה חברים בפורום שרואים אותה לעיתים קרובות. כל עוד לא היית שם - אין לך זכות לדבר - יש אנשים שלא יוצאים מהדבר הזה בעודם בחיים. להיפך - ניסיתי לרכך כמה שיותר.

לא הייתי ציני!!! אם היית מבין קצת באנשים - היית מבין שיש דברים שיכולים להוביל בן אדם לזה שהוא יפחד אפילו שבני המשפחה שלו מנסים להרעיל אותו! אתה יודע בכלל כמה אנשים איבדתי בגלל זה?!?! כל עוד לא ראית מבפנים מה קרה במשפחה שלי בגלל זה - אתה מוזמן לשתוק!!!

Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט