אני עם בולט ואיגור...
בגלל שקראתם באיזה אתר ששווה לאכול 5 - 6 ארוחות ביום בהפרשים של 2 - 4 שעות, עכשיו אתם אוטומטית קובעים שכל המקצוענים עושים את זה? באמת מה זה השטויות האלו?! גם הם בני אדם... מה נראה לכם, בגלל שהם מקצוענים - אז הם רובוטים שמתוכנתים לאכול כל 3 שעות, כמות מדוייקת של קלוריות ולהתאמן שעה וחצי בדיוק? סביר מאד להניח שהרבה מהמקצוענים אוכלים הרבה שטויות, לא סופרים קלוריות עד האחרונה, לא אוכלים כל 3 שעות וכו...
חלקכם מתייחסים לגיל גרנות כאילו הוא אל. יופי, אנשים הגיעו לתוצאות איתו. אבל מה? יש פול אנשים שהגיעו לתוצאות גם בלעדיו... למעשה יש לא מעט אנשים בארץ שמשתינים ממגדל גבוה על ישראלבודי, קובי זרע, גיל גרנות וכל זה, מתאמנים עם מוט אולימפי ופלטות בגאראג' שלהם ומגיעים למסה, חיטוב וכח גדולים בהרבה מהרבה מכם\מאיתנו. יודעים מה? יש אנשים שאוכלים כמו בן אדם רגיל ומפמפמים ברזל חזק פעמיים בשבוע והם יותר גדולים מכולכם. איך אני איתכם? כך שלהצדיק בצורה גורפת את השיטות שאתם משתמשים בהם רק בגלל שאתם די גדולים זה בולשיט.
ואני לא אומר שאסור לאכול כל 3 שעות. אני רק מצטרף לבולט ואיגור בטענתם שזה די מיותר. גם אני כשהתחלתי הייתי מייחס חשיבות לכל הזבל הזה (לאכול כל 3 שעות, לאכול ארוחה לפני אימון ואחרי אימון בזמנים ובכמויות מדויקות, לישון בדיוק 8 שעות כל לילה, לאכול 6 ארוחות וכאלה). כמו שאמרתי, זה לא מזיק ואפילו נוח, אבל זה מיותר בכל הנוגע להתקדמות אמיתית. לקבוע שאיגור ובולט שהם לא מתקדמים (למרות שאיגור ועוד איך מתקדם) זה דבר אחד. אבל תהיו מודעים לכך שיש אנשים לא משקיעים חצי מכם ומגיעים לתוצאות יותר מרשימות.
מסקנה - אתם אלה שמתעסקים בקקה.
|