צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-06-07, 22:16   #9
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אני מדבר בתור אחד שמרוצה מגיל. אני מדבר בתור לקוח מרוצה ויש פה עוד רבים כאלה. אני אישית לא נתקלתי באחד שבא לגיל ועשה את מה שהוא הביא לו 1 ל1 ולא הגיע לתוצאות.

אמרתי כבר בתחילת הפוסט שמה שחשוב זה לא אם אתה גדול אלא אם אתה גדל.
מה זה תוצאות? כל התקדמות שהיא היא תוצאה. עליתי 15 קילו, אז מה? זאת תוצאה. עשיתי חיטוב והורדתי 8 קילו (שאגב, החיטוב הזה היה ממש לא בשיטה המקובלת. טחנתי סוכר ענבים, גבינות צהובות 28% שומן, והכי גרוע, אכלתי "רק" 4 ארוחות ביום! ). 8 קילו זאת תוצאה? זאת תוצאה ועוד איך. הרבה אנשים היו מתים להוריד 8 קילו ולא מצליחים. הבעיה כאן היא, שהחבר'ה המגודלים של הפורום טוענים שהם הגיעו לגודלם בזכות השיטות המקובלות, וכל עוד אני אעבוד לפי השיטות הלא מקובלות, אני לא אתקדם בחיים. או במילים אחרות, אם אני אעבוד לפי השיטות המקובלות - אני בהכרח אהיה גדול. אהה, מצאתי כשל לוגי.

אוקיי, אז לגבי ההדגשה שלך. אתה מאמין שכל אחד יכול לגדול, ואת האמת, גם אני. השאלה היא, עד כמה כל אחד יכול לגדול? הגודל הסופי אליו תגיע הוא נגזרת ישירה מתקופת הגדילה ומקצב הגדילה שלך. אם אני אגדל במשך שנתיים בקצב מהיר, בסופו של דבר אני אהיה יותר גדול ממישהו שיגדל במשך שנה בקצב איטי. מסכים איתי?

אני אמשיך להגיב כאן בקשר לתגובה השניה שלך אלי.
אין לי הרבה להוסיף, חוץ מזה ששוב פעם, אתה דיברת על זה שלכל אחד תהיה התקדמות ואני כבר הסכמתי עם זה. אני לדוגמה התקדמתי.
- Idan - מנותק