צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-06-07, 22:02   #10
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
או במילים אחרות, לא ראית לקוח אחד של גיל שיש לו יד יותר קטנה מ-40 ס"מ?

מעניין שתמיד כשמדובר במישהו שעובד לפי השיטות המקובלות, או עם מישהו בעל מוניטין גבוה (גיל), והוא לא גדול באופן יוצא דופן, אז זה בגלל שהוא "לא רוצה" להיות גדול. או שאין לו גנטיקה. אבל כשאנחנו אומרים שלנו אין גנטיקה בלי קשר לשיטה שאנחנו עובדים איתה, אז זה בגלל השיטה ולא בגלל הגנטיקה. ואם אנחנו אומרים שזה בגלל שאנחנו לא רוצים להיות גדולים, אז זה נהיה פתאום תירוץ.

מעניין...

בכל אופן, אם נחזור רגע לעניין הארוחות, אף אחד לא המליץ לאכול ארוחה אחת ביום, או 2 ארוחות ואף אחד לא אמר ש-3 ארוחות עדיפות על פני 6. הטענה המרכזית כאן היא ש-3 ארוחות יביאו לאותה תוצאה כמו 6 ארוחות. הבעיה היא, שאף אחד מכם לא יכול לא להוכיח את הטענה וגם לא להפריך אותה, כי אף אחד כאן לא ניסה להתקדם לאורך זמן עם 3 ארוחות יומיות! איך אתם יכולים לטעון משהו שהוא לא נכון אם לא ניסיתם אותו? זה פשוט מגוחך ברמות מטורפות.

אגב אליאב, איך הולך עם ה-5x5? או שפרשת מזה?
אם אנ'לא טועה גיל דווקא היה פעם בראש של אימונים והשקעה וכו' והוא דווקא הגיע לרמות מצויינות.

ומה זה הדבר הזה אין גנטיקה? עשה לי טובה עידן אתה יודע שזה בולשיט. גנטיקה משחקת תפקיד בשלבים האחרונים כבר של הגדילה. לא יכול להיות שאתה תשמור על תזונה ועל אימונים בגיל העשרה (לא מדבר עליך וגם לא מדבר על בולט או על השאר, אני מדבר בכללי) או בשנות ה20 המוקדמות ולא תגיע לאיזשהן תוצאות. תוצאות נמדדות לפי נק' פתיחה ונק' סיום. לא חוכמה להביא מישהו שהיה עם נק' פתיחה אסטרונומית בהתחלה וגדל כולה 2 קילו אבל הוא נראה "סוס". החוכמה היא להביא מישהו שהתחיל בנק' פתיחה שהיא מינוס והגיעה לרמה של פלוס מטורף. נכון שמקרים כאלה לא קורים הרבה, אבל כמו שאמרתי - אם אתה רוצה אתה תגדל. לא בטוח שתהיה גדול כי כמו שאמרת וציינת זה גנטיקה, אבל אתה תגדל. הגנטיקה תתחיל לשחק תפקיד אחרי שנים ארוכות של אימונים ולא אחרי 2-3 שנים.

בכל אופן, זזתי לשבת קצת עם חברים. אני אחזור מאוחר יותר ואולי אקפוץ לפוסט לבדוק מה קורה. שיהיה לכם אחלה לילה!

דימי.
P-a-n-1-c מנותק