צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-06-07, 21:51   #8
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
לא יודע מי השמיץ את גיל, כבודו במקומו מונח, אבל אתה ידידי - נאיבי. אתה רואה רק את ההצלחות של גיל, אתה לא רואה את אלו שלא הלך להם בלשון במעטה. אתה מתיחס רק לאליטה של הבודיבילדינג, אלו שהגיעו לבמה. תן לי לשאול אותך משהו. אתה מאמין שכל אחד שיגיע לגיל, יגיע בסופו של דבר לרמה תחרותית? תן לי לנסח שוב את השאלה. אתה חושב שלניגרי (אביב עומר) יש חזה סימטרי בגלל שהוא עושה 4 תרגילים לחזה עם 18 סטים ובגלל שהוא אוכל 8 ארוחות יומיות?
אני מדבר בתור אחד שמרוצה מגיל. אני מדבר בתור לקוח מרוצה ויש פה עוד רבים כאלה. אני אישית לא נתקלתי באחד שבא לגיל ועשה את מה שהוא הביא לו 1 ל1 ולא הגיע לתוצאות. ויודע מה אם קיים אחד כזה, אז קיים. לכל כלל יש יוצאי דופן (חוץ מערבים שהם חראות בלי יוצאי דופן והומואים שהם מגעילים בלי יוצאי דופן).

הניגרי הגיע למה שהוא הגיע כמובן עם גנטיקה, אבל גנטיקה זה לא הכל בחיים. יש כאלה שהתחילו מ0 והגיעו לתוצאות שלא יאמנו. לא כולם אלוהים בירך אותם והם קיבלו נק' פתיחה חלומית. יש כאלה שנלחמו ועדיין נלחמים על כל תזוזה של המטר סביב הבייספס שלהם ועל כל תזוזה של המחוג במשקל במכון שלהם.

יש המון אנשים כאן בפורום שמשמיצים את גיל. אני לא אנקוב בשמות כי זה לא מתאים. מה שאני אומר זה שאנשים שבאים לגיל ומשקיעים ב98% מהמקרים לא יעלו חרס בידיהם ויגיעו לתוצאות.
מצד שני יש המון אנשים בפורום שמתעסקים בכ"כ הרבה בולשיט ובכ"כ הרבה סיפורי סבתא שזה מדהים. אני אישית לא מתיימר להיות "גדול", אמרתי כבר בתחילת הפוסט שמה שחשוב זה לא אם אתה גדול אלא אם אתה גדל. גדול תלוי בגורמים שונים - גנטיקה וזמן. לגדול זה כן פונקציה של תזונה, אימונים ומנוחה.

ככה שלדעתי עדיף במקום לקרוא עוד מחקר ועוד מאמר, להתחיל ליישם עבודות ועיניינים שכבר עברו את מבחן הניסיון והוכחו כעובדים מאשר להיות שפני ניסוי ולהתחיל לגבש אסטרטגיות ומהלכים על ריק.

בכל אופן, שיהיה בהצלחה לכולם.

דימי.
P-a-n-1-c מנותק