08-06-07, 10:34
|
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי MosheB
אריאל שרון היה מנהיג , יצחק רבין היה מנהיג , בן גוריון היה מנהיג אני בטוח שבהמשך הדרך ימצאו עוד משהו , לדעתי ביבי הוא האולטימטיבי , כל הערבים מפחדים ממנו והוא עושה מה בראש שלו הוא בן אדם מטורף והוא בדעה של להשמיד את עזה ודברים ממש קיצוניים , הוא לא מאמין בהידברות ואני בצד שלו , אין על מה לדבר כבר מדברים יותר מ50 שנה ועדיין לא מבינים את המסר , פשוט לנתק את המים והחשמל שמגיעים לעזה להביא להם לחיות ככה כמה חודשים טובים , הם יתחילו לריב אחד עם השני והופה עזה חוסלה..
מה עוד? , לא להגיב להצהרות הסורים לא משנה איך ומה ולא לפרסם שום דבר כזה בתקשורת לא לעשות רעש ומהומה כי זה מביא להם את הכוח , שינסו לתקוף , ברגע שתוקפים מחריבים אותם הרס טוטאלי עם כיבוש שטחים .
לאחר שנכבוש את סוריה כולה נגיד ואיראן ושאר החולרות יצטרפו ארה"ב תצטרף גם כן , יש שם המון מאגרי נפט שהן בחיים לא יפסידו ואם יש פתח לתקווה לתקוע באיראן אז למה לא? , הם יצטרפו וישלטו באיראן לאחר הרס טוטאלי .
זו תחזית ל50 שנה הקרובות , זה יקרה וגם רוסיה תתחיל להתלהב נגד ארה"ב ובקיצור ב50 שנה הקרובות או שתיהיה פה רעידת אדמה אמיתית מטורפת כמו שאומרים סולם ריכטר 8 ומעלה או מלחמת עולם 3 בלתי נמנעת , אולי אם נזכה לירוש כאלה (נכדים) , הם ילמדו את ההיסטוריה של מה שקורה עכשיו.
|
תגיד לי אתה בסדר אריאל שרון לא היה מנהיג אריאל שרון היה עוד בסדר עד לפיגוע בדולפינריום ששם יצאה הסיסמה איפוק זה כוח אחרי מה שהם עשו בדולפינריום היה צריך להוריד את כל עזה ולהשמיד אותם אחד אחד זה מה שמדינה נורמלית היתה עושה אריאל שרון מנהיג עלק זוכר את זה קאסם אחד מתוך עזה לא ישאר כלום התקשורת שתפה לכם את המוח ועוד משהוא מי נתן לחיזבאללה להתחמש במשך כל השנים האלו אולמרט ?? ועל איזה רבין אתה מדבר זה שהביא עליינו את אוסלו ו1200 הרוגים +מבצע חומת מגן להחזרת האמלח שנתנו להם או שרבין שהתמוטת מרוב הלחץ במחמת ששת הימים ?
|
|