צפיה בהודעה בודדת
ישן 07-06-07, 21:15   #11
gal.T
צוות ישראלבודי

הסמל האישי שלgal.T

עוסק ב:: Making the world a better place

ציטוט:
פורסם במקור על ידי YONI
פשוט לא יאומן אנשים חושבים שהם תזונאים בשיא הקריירה שלהם פה שהם שמים פס על מה שתזונאים כמו גיל ויאיר להב אומרים
אם הייתם יודעים משהו הייתם עושים כסף מזה ולא טוחנים כל היום ציטים כי אתם אוכלים 3 ארוחות ביום ועוד בוכים פה שאתם תקועים בחיטוב שנה
וזה שמישהו פה אומר שהיד שלו גדולה יותר ממישהו אחר אני מוכן לחתום שהרוב הגדול זה שומן ואם היו עושים פה חיטוב כמו שצריך אז חבל על הזמן
ארוחה אחת ביום נו למה לא אני מאוד מקווה שאנשים לא מקשיבים לשטויות שמדברים פה
תעודה או הסמכה לא הופכים דברים לנכונים.

ניתן למצוא דברים נכונים ולא נכונים אצל כל אחד, בין אם השכלתו אקדמית או אוטודידקטית. הטיעון שלך לא אומר כלום, לא יותר מטיעון ה 'הוא גדול = הוא צודק'. ויותר מזה, צרות האופקים הזו היא המחלה הכי גדולה של המדע. היא אינה מובילה לתגליות או להתקדמות כלשהי, אלא לשכל רפה ומוגבל. שיבושם לך.

ציטוט:
אני חושב שיש יתרון נוסף לאכילת ארוחות כל 3-4 שעות (במסה לפחות). הרי כשאוכלים (פחמימות) רמות האינסולין בגוף עולות. אינסולין הוא הורמון אנאבולי, כלומר ככל שנאכל יותר ארוחות רמות האינסולין שלנו יהיו גבוהות במשך יותר זמן ונגדל יותר. נכון או לא???
אין יותר מדי מה להסביר כאן. אינסולין הוא אינו הורמון אנאבולי ברמה של סינגלים הקשורים לתהליכי ההיפרטרופיה, אלא ברמה של קיום תהליכי סינטזת חלבונים בסיסיים ביותר. ויתרה מכך, הוא נדרש ברמות שהן קצת מעל צום (מה שהגוף לא מגיע אליו מהמרחק הזה בין הארוחות) על מנת לבצע זאת. אפילו אכילת שומן או חלבונים, לבדם, יגרמו להפעלת הגנים הבסיסית הזו של סינטזת החלבונים.

gal.T מנותק