דבר ראשון, בקשר לריבועים התחתונים אין כאלה וכבר כתבתי שם:
"אני חושב שאני מבין מה אתה רוצה, אבל פשוט אין שתי קוביות תחתונות(מתחת לשש),ככה אנחנו בנויים, השריר של הריבועים הrectus abdominis נכנס בתחתית הבטן למעטפת שמסתירה את הגבולות התחתונים שלו וגם גורמת הרבה פעמים לאזור פשוט לבלוט קצת בחוסר צורה"
רדו מזה, לא יופיעו לכם ריבועים חדשים בבטן התחתונה, כי אין כאלה...
דבר שני , בקשר למה שפותח הת'ריד כתב למעלה, יש כל כך הרבה טעויות במה שכתבת שאני כבר לא יתעסק עם הכל, גם אם נתעלם מזה שהחלק הפיזיולוגי-אנטומי במה שכתבת לא נכון בכלל, גם החלק הפיזיקלי הפוך מיסודו: השריר המדובר, לא מרגיש כמעט הבדל בעומס לאורכו ,בין כפיפות בטן לסיבובי אגן . להפך, ההבדל הקטן ,מקורו בכך שהחלקים הרחוקים יותר מאזור העומס צריכים להפעיל יותר כוח, גם, כי יש להם יותר גוף להרים וגם, כי זרוע המנוף שלהם (המרחק מהמשקל) ארוכה יותר, לכן דווקא האזור העליון של הבטן מפעיל מעט יותר כוח בסיבובי אגן, לא להפך.
בכל אופן ,גם מבחינת איך שמבנה החלבונים המתכווצים בתוך הסיב בנוי, הוא לא יכול להתכווץ בחלקו וכל הקונספט בראשים ,זה שהם תמיד מכוונים בכיוון אחר ומפעילים יותר כוח כששתי העצמות מתקרבות אחת לשנייה, בזוית קצת אחרת, בבטן ,זה לא כך ולכן ה"חלקים" כביכול שלה ,לא עובדים בנפרד.
|