צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-06-07, 00:48   #1
Antonator1
הושעה

ברירת מחדל סוג של התנצלות

כפי ששמתם לב, לאחרונה אני די\מאד מתוח, מתוסכל ושלילי. והדגש הוא על המלה "לאחרונה". הייתי רוצה להבהיר כמה עניינים. אני לא בדיוק כזה במציאות ואנשים כמו איגור ונרזנוי יכולים להעיד על זה. למרות שאני חושב שצדקתי בחלק מהתלונות (באשכול המטאל שלי למשל), שמתי לב שאני מוציא יותר מדי תסכול פה (וזאת הנקודה העיקרית שלי). הקטע הוא שהחיטוב, האימונים, הבגרויות, היחסים המתוחים עם אמא, הלימודים, הצבא וכל זה פשוט מתישים אותי (מה גם שהסטריאו שלי בתיקון ואני לא יכול לשמוע את המטאל היקר שלי שישחרר אותי קצת). יתרה מכך, בזמן האחרון אני מאד עייף ולא נפגש עם אף אחד. גם אם מצב הרוח שלי יחסית טוב, אני מרגיש די בודד וחסר לי משהו או מישהו שאני אוכל לפרוק את העצבים שלי עליו - לכן הפורום הוא המפלט היחידי. היו וויכוחים שצדקתי, היו שלא, אבל סביר להניח שרוב האנשים פה לא תינוקות או רובוטים ולכן צריך להשתדל להתנהג בהתאם. יש לציין שאני לא רוצה להתחנף ולא מפחד לצאת פראייר של מישהו, אבל אני רוצה להחזיר את היחסים שלי עם חלק מחברי הפורום למצבם הקודם.

ההתנצלות בעיקר מכוונת לגלעד זאב הלילה.
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט