צודק התרגיל שציינת גם יעיל , בעוד אני מעדיף את הגומייה, למה? אתה יכול לשלוט בהתנגדות. אתה יכול למתוח אותה יותר, ואתה יכול אפילו לבקש ממישהו שיוסיף התנגדות עם הידיים שלו, על הכפות הרגליים שלך (עשיתי את זה הרבה פעמים, עובד מעולה!).
שבר מאמץ לא תקבל מאימונים, במיוחד לא כשאתה כל כך נזהר כדי לא לקבל שבר מאמץ אז אתה מתאמן ב"עדינות"
ככה שאתה יכול להתאמן כרגיל, אבל תהיה עירני. הכל הכל זה להקשיב לגוף. אתה מרגיש שהכאבים חוזרים? תבין שצריך לנוח ולהוריד משקלים <- למרות שאני בספק שזה יחזור. אתה עושה טעויות ולומד מהן, לא חוזר עליהן - תישן ותאכל הרבה, תתאמן בהדרגה (אם זה ריצות בקצב קל רק 3 פעמים בשבוע, ואם זה משקלים נמוכים בתרגילים) ו- תקשיב לגוף.
לגבי התרגילים-
הכמות סטים של הסקוואט בסדר גמור, בעמוקים, תהיה עם פיסוק טיפה יותר רחב כדי לתת דגש לשרירים נוספים ברגליים.
3 סטים יספיקו לתאומים
2 סטים יספיקו לשוק הקדמי , אבל אפקטיביים (תלמד חוק בסיבולת ובמיוחד בתרגיל הזה- כשאתה מרגיש שכבר שורף לך המון ואתה חייב להפסיק, תעשה בלי לחשוב על זה עוד 10 מהירים לפחות ואם אתה לא גונח נאנח צורח מכאבים- לא עשית מספיק)
ושוב אני חוזר- TA חזק לא ישמור עליך משבר מאמץ, ככה שממש אין טעם ל4 סטים. השריר גם ככה עובד הרבה (המון) בריצות .. בשונה מהסקוואט ששם אתה לא עובד על סיבולת וכמו העבודה על TA כמו הריצות ככה שזה לא רודף.
שוב- תקשיב לגוף! ואל תהסס לרגע לשאול עוד שאלות!
בהצלחה!