צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-06-07, 19:21   #9
Vin diesel
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי MosheB
צר לי לאכזב אותך , יש ליפו 6 בארץ ובשפע מה גם שבליפו 6 אין כלל וכלל אפדרין , FDA הינו אירגון קפדן מאוד ובודק מוצרים בין לבין שלא כמו משרד הבריאות שלנו שמאשר מוצר והופה אתה יכול להכניס לשם מה שבא לך לא ישימו לב.
בקשר להדרגתיות ולכושר ההסתגלות , תמיד אפשר להתנזר מחומר מסויים גם קפיאין שכמה שהוא יום יומי אצלנו ואנחנו לא שמים לב אפילו זה אפשרי מאוד , אז למרכיבים שאנו לא צורכים ביום יום ועושים "סייקלים" , אי אפשר? , בספק רב מאוד .
נכון שתוסף חזק מאוד יכול להפחיד ולא צריך להגזים עם השורפי שומן למינהם וללכת רק לפי ההמלצות וכדומה אך למה לקנות ולבזבז כסף על משהו מיותר ש"יעזור" פסיכולוגית מאשר ללכת על משהו רציני ולחסוך את כל "ההדרגתיות" הזו ובסוף למצוא שבזבזת אלפי שקלים על שורפי שומן ובסוף כמו שידעת החזק מבינהם היה הטוב מכולם.
מוניטין.מסכים איתך בכל מילה!
תשמע Carnivore אתה נראה לי בחור רציני ומבין עניין.
אבל מה שאמרת פה תסלח לי על מה שאני עומד להגיד אבל אתה יכול לידחוף את השמועות האלה עמוק ל***
"""כיום ישנן גרסאות חדשות ולכאורה נוטולות אפדרין שלו, אך ישנן שמועות שגם הן מכילות אפדרין"""אתה עושה צחוק?מה זה ניראלך פה עלק שמועות..חביבי בפורום הזה צריח להביא אוכחות,מחקרים,בדיקות מעבדה מה שזה לא יהיה. מה שמועות עכשיו?נו מה אתה רציני...
ואני מסכים אם משה.אם כבר קונים תוסף אז שיהיה דבסט ולא חרטה.
הטרמו קאץ שיש פה באתר זה נראה לי אחלה מוצר אני חושב אפילו לקחת אותו גם לאחותי בקרוב.או להביא לה את הליפו-6 . אין לה הרבה מה לחטב אבל היא רוצה...
Vin diesel מנותק   הגב עם ציטוט