צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-06-07, 20:00   #39
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי meni32
כאב של עשרות שניות?....אז שוב, אצלך זה כנראה ככה.
אני בימי אימונים הרוס לגמרי ואני צריך אפילו עזרה מבני המשפחה שיעזרו לי ויסחבו אותי על מנת להגיע למטבח...ואני רציני לגמרי בקטע הזה.
תחבר 6 אימונים רצחניים כאלו בשבוע למשך הרבה מאוד זמן...שנים. ואחר כך תבוא ותגיד לי שזה ספורט קל.
ולא דיברתי על סקוואטים בלבד...זו הייתה רק דוגמה, כשאתה לא עושה לעצמך הנחות ונותן הכל בכל סט וחזרה עד שאתה מרגיש את העילפון מתקרב - אז זה באמת אימון חזק.
תנסה מתישהו...
כל סט נמשך עשרות שניות, לא?

שמע גם לי יש דומס כל יום אחרי אימון ואפילו אחרי יומיים, זאת לא סיבה להתבכיין. אתה עושה 6 אימונים בשבוע? איזה אימונים אם אפשר לפרט?

אה ואתה נותן הכל בכל סט וחזרה... אז יופי, אתה עובד לכשל בכל סט. לא חובה לעבוד לכשל כדי לגדול, זה אפילו counter-productive, אבל היי... העיקר שאנחנו Hardcore, לא? אתה צריך את בני המשפחה שיסחבו אותך עד למטבח... אתה חושב שזה פרודקטיבי? אתה חושב שזה יעיל? תראה לי ספורטאי אמיתי אחר שסוחבים אותו למטבח. אנשים חושבים תמיד שמה שיותר קשה וחזק=יותר טוב.

גם האימונים שלי לא קלים במיוחד, אתה יכול לשאול את kachok. לפני כמה ימים עמדתי להתעלף במקום. ולפעמים אני רואה מטושטש בדדליפט רומני ובT-bar, ואם אתה תכנס לסרטון האחרון שלי ותעלה קצת ווליום אתה תשמע אותי שואג בחזרה האחרונה בבנצ' פרס :laugh:

אבל עד כאן לאימונים קשים, כי הם לא. אני בטוח שאימון הנפות אולימפיות הרבה יותר קשה כי הם עובדים בסטים של ~3, ואימונים סיבולת נמשכים הרבה יותר זמן.

ואתה לא הגבת בעניין הקלוריות.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט