שמע דניאל, השנה המזרח היה חלש מאוד. הרבה שנים שהמזרח לא היה כזה חלש, ועוד לחשוב שעכשיו גרג אודן וקווין דוראנט ילכו לפורטלנד וסיאטל..
עם קרסטיץ', הנטס היו מסיימים את העונה במאזן טוב יותר, שלא נדבר שהיו עוברים את קליבלנד ללא בעיות. קליבלנד באמת קבוצה מגעילה, או שיותר נכון- מייק בראון גורם לה להראות מגעילה, הוא מאמן כל כך מטומטם שלא יודע להוציא את המירב מהקבוצה שלו.
קליבלנד צריכה בעיקר רכז עם נסיון, מישהו כמו צ'ונסי או מייק ביבי, לארי יוז זה שחקן שקלע כל הקריירה באחוזים גרועים, אי אפשר לסמוך עליו. דניאל גיבסון רק ילך וישתפר, הוא הראה במשחקים האחרונים איזה ידית הוא, אבל הוא כבר יותר מתאים לעמדה 2..
אבל תאכלס מה אכפת לי מקליבלנד, מה שמעניין אותי היא אינדיאנה, קבוצה שעוד אהדתי מגיל 5 (!), מהימים העליזים והגדולים של רג'י מול הניקס. אחרי העונה המגעילה הזאת, אני מקווה שלארי בירד ודוני וולש יזמו כמה מהלכים חכמים הקיץ (ולא, לא לשלוח את Jo ללייקרס).
הקיץ יהיו הרבה שחקנים חופשיים בשוק, יאללה אינדיאנה!!
מה גם שבעונה הבאה ג'ים אובראיין יאמן את אינדיאנה, מאמן מאוד התקפי. הייתי רוצה לראות את רשארד לואיס + רכז מנוסה. פאווארים אלו Jo שהקבוצה צריכה להבנות סביבו, ודני גריינג'ר שרק ילך וישתבח עם העונות.
Go Pacers Go!!
|