צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-10-06, 23:35   #27
mr popo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmr popo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Takima
אני נותן 4 סטים לחזה ו-Dip הוא אחד מ-2 התרגילים. הוא התוספת המושלמת ללחיצה בשיפוע עליון כי הוא עובד עם דגש על החזה התחתון+Pectoralis Minor, הטרייפס ואחיזה צמודה שמפעילה יותר את החלק הפנימי של החזה. אני נותן לבייספס תרגיל מבודד (שגם הוא לא מבודד לגמרי) ולטרייספס לא מתוך הסיבה שהטרייספס מקבל 6 סטים (4 בחזה ו-2 בכתפיים) לעומת הבייספס שעובד רק ב-4 סטים של הגב וצריך עוד 2 סטים של תרגיל מבודד.

החילוק לעבודה כבדה/קלה/בינונית ו-Deloading נשמעים טוב מאד. אני אבדוק איך אוכל ליישם את זה. תודה על העצה.

אני לא יכול לוותר על ההרמות רגליים (בשיטה האקרובטית) מהסיבה שזה התרגיל ההכי טוב לבטן שעובד על כל הבטן והוא יותר טוב מתרגילים אחרים גם מדרישות מיומנות וגמישות. אני יודע לבצע אותו נכון בטווח מלא עם משקולות קרסול.
הבנתי לחלוטין את הרציונאל שעומד מאחורי הDIPS גם מקודם, אך אם אתה מעדיף לעבוד כך זה בסדר גמור. בכל מקרה, אני ממליץ שתיישם את מה שאמרתי לגבי הטווח חזרות לשרירים הקטנים.

בקשר לחלוקת העבודה - יש הרבה שיטות לפרודיזיציה, חלקם יעילות יותר וחלקן פחות. הייתי ממליץ לך להתרחק מפרודיזציה לינארית (ראיתי שמישהו כאן הזכיר בלוקים של טווחי חזרות סטייל HST, תימנע מכך). עדיף שתחלק את 3 האימונים השבועיים שלך לכבד/קל/בינוני כפי שהצעתי. כדי לעשות זאת, הייתי פשוט משחק עם הטווח חזרות - אימון ראשון טווח של 4-6 חזרות, אימון שני טווח של 10-12 ואימון שלישי בטווח של 6-8. פשוט ויעיל.

DELOADING - על כל 4 שבועות כבדים קח שבוע אחד קל, בו תנמיך את עצימות ונפח האימון, אך תשמר את התדירות. זו השיטה החביבה עליי, למרות שאפשר לשחק עם 3 מרכיבי האימון (INTENSITY,VOLUME,FREQUENCY) ולמצוא נוסחה אחרת לשבוע הקל. נטול לשיקולך.

אם אתה כל כך מתעקש על הרמות רגליים אקרובטיות, אני מקווה שהטכניקה שלך באמת טובה כפי שאתה טוען. לא שאני מטיל בך ספק, אלא שהתרגיל דורש מיומנות רבה בנוסף ליכולות גופניות גבוהות. אם יש לך את זה... אז לך על זה.

שוב, שיהיה הרבה בהצלחה ותעדכן אותנו בהתקדמות.

פופו.
mr popo מנותק   הגב עם ציטוט