צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-06-07, 08:16   #5
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Yoggie
פאניק, עשיתי פסיכומטרי אחד ועוד אחד בדרך. הציון בראשון לא הספיק לי.
בכל מקרה ככל הנראה אני אלמד בבודפשט מאוקטובר.
אתה יכול להכנס ל www.uis.co.il ולהתרשם אם אתה שוקל וטרינריה. ייתכן ובגלל אותה הקרבה שדברנו עליה אני אבחר ללמוד (וגם מפני שאני מאוד אוהב בע"ח) החיים של וטרינר מעט קלים יותר
יוגי מבירורים שעשיתי, שנה של לימודי וטרינריה בחו"ל תעלה לי 6000$ + לינה של 150$ בחודש למעונות, לצערי אין לי את התקציב הזה [והאמת גם לא את הרצון לזה]. אני לא רואה סיבה לא ללמוד בארץ אם אפשר. אומנם זה יהיה פי כמה יותר קשה, אבל בסופו של דבר משתלם בכמה מידות. גם לימודים בעברית [בחו"ל לומדים באנגלית למרות שלמשל באיטליה לומדים באיטלקית!], גם קרבה לבית - הרבה יותר נוח.
הפנייה לחו"ל צריכה להתבצע מ2 סיבות:
א. הציונים שלך לא מספיק גבוהים כדי להתקבל בארץ.
ב. מצאת אונב' שהיא בכמה רמות מעל האוניברסיטאות בארץ, אתה מסוגל להתקבל אליה והקשיים שעומדים בדרך נופלים לצד הרמה של האונב' - אני אישית לא חושב שזה פקטור בעיניין, האונב' בארץ נחשבות לטובות מאוד במיוחד כשאתה ככל הנראה הולך לעסוק במקצוע הזה בארץ.

בקשר לוטרינריה, מבחינת ציונים אני מספיק. יהיה לי ממוצע בגרויות גבוה ויש לי פסיכומטרי שגם הוא מספיק לזה [ועוקף את הרף די בהרבה]. אני יודע שבחו"ל יהיה לי יותר קל - לא צריך תואר קדם בביולוגיה ולסיים אותו בהצטיינות וגם הלימודים אורכם 6 שנים ולא 7, אבל עדיין לצערי אין לי את התקציב ל30 אלף שקל בשנה רק על לימודים [מה עם אוכל, בגדים וכו'?].

עריכה:
עכשיו שמתי לב שמה שהבאת זה 5 שנים לימודים, זה עדיין לא משנה את התמונה כי לצערי אין לי את הכסף הזה וגם לא יהיה לי.
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט