צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-06-07, 08:05   #60
Jones
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלJones

עוסק ב:: ברמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Yoggie
ללאו ולכל מי שלא מבין למה רפואה.
שימו בצד את יוקרת המקצוע זה לא מעניין, שימו בצד את האמא הפולניה שרוצה שהבן שלה יהיה רופא כדי שהיא תספר על כמה הוא מוצלח...
אני אתחיל ללמוד רפואה באוקטובר הקרוב ככל הנראה. הסיבה שאני רוצה ללמוד את זה ידועה לי כבר מגיל 15, אותה תקופה בה התחלתי להתנדב במד"א. הייתי מתנדב נוער, אח"כ בניידת טיפול נמרץ, בשלב בוגר יותר הדרכתי כיתה של בני נוער והעברתי סדנאות של החייאה בבתי ספר. הלכתי לפרחי רפואה שזו מסגרת לימודית לנוער על נושאים שונים ברפואה. התנדבתי לילות בפגיה בקפלן בצמוד לרופא שהכרתי. צפיתי בניתוחים בזמני החופשי כדי ללמוד.
כל נסיעה באמבולנס עושה לי את זה. הסיפוק האדיר והאדרנלין שזורם בדם. אלו דברים שמי שצופה מהצד לא יוכל להבין לעולם. הצמאון לידע בנושא שלא נגמר ומרתק אותך ...
אני מניח שמי שחושב ככה הוא מהסוג שמתאים להיות רופא. אנשים שבטוחים שזה היעוד שלהם בחיים. ולא כאלו שסתם לא ידעו מה לעשות עם ה780 נקודות פסיכומטרי.
להיות רופא זה להקריב. להקריב את חיי המשפחה. להיות בתורנות כל הלילה ולא לראות את האשה או החברה שלך. לקבל דמי כיס בתקופת הסטאז' שלא נדבר על הכסף שמוציאים אלו כמוני שטסים ללמוד את זה בחו"ל.
משה סיכם את זה הכי נכון שיש. מי שחושב להיות רופא לא עושה את זה בשביל הכסף. הדבר היחידי שמשתלם במקצוע הזה הוא הסיפוק והידע.
אבל אני לא מבין למה בחו"ל בגלל הפסיכו?<
Jones מנותק   הגב עם ציטוט