ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
אתה מדבר עליי? 
אני באופן אישי חושב שלא צריכים ללמד בבתי ספר לא איסלם, לא נצרות, לא יהדות ולא על הספגטי. אין צורך להטמיע דתות בתוך החינוך הממלכתי, מי שרוצה שיחנך את הילדים שלו בבית לפי צו מצפונו.
אני לא מבין במה אתאיסטים אשמים ובמה הם מאשימים אחרים. יש פה הצגה צינית וקצונית משהו של הדתות, זה הכל. אני לא יודע אם יש מניפסט לאתאיסט, אבל אני אישית בתור אתאיסט לא שונא את הדת - אני לא מסכים איתה, עם זאת אין לי בעיה עם זה שאנשים בוחרים להיות דתיים. הבעיה שלי היא רק בנקודות בהן מנסים לכפות עליי את הדת וכאשר אנשי דת מסלפים אמיתות.
אני לא חושב שאתאיסטים למיניהם הם קיצוניים כמו חרדים, או כל דתי למעשה. אני לא אהרוג אף אחד על זה שהוא דתי. מצד שני, יש ציווים מפורשים בתורה לסקול מחללי שבת למשל. הבדל קטן, אני יודע שקשה להבחין בו, אבל הוא קיים.
|
11.זה תודעה קבוצתית ,
יש ווריאציות ודרגות שונות אבל יש מספר דברים בסיסיים.
2.אתה אומר שוב ושוב , אני לא רוצה ללעוג לדת , אבל אתה מעדיף להרוס את הסטטוס קוו כדי שיתאים לנוחיות שלך ולגישת הצדק \ דמוקרטיה אלטרנטיבית שלך.
ז"א שזה בסדר בשבילך כל עוד הם עושים את זה בחדרי חדרים.
אני בעצם לא מבין למה אתה רוצה שבמדינה יהודית החינוך המיינסטרימי יהיה בגישה הזאת , מן הסתם המיינסטרים ( גם החילוניים , למרות שבהשפעה של המדיה וחוסר של אנשים לזהות מגמות בה יבצעו את האפקט הנכון , שוב זאת לא קונספירציה אלא תודעה קבוצתית)
זה כמו שיבוא אחד אולטרה אורתודוקסי מש"ס ויגיד לך שמעכשיו אתה לא לומד מתמטיקה.