דיזל תירגמתי לך על דוריאן,אם אתם רוצים אפשר שכל אחד יתרגם חלק ואז נעשה את כל המאמר בעברית,מי שמוכן שיגיד..
דוריאן ייטס:
היתרונות:
דוריאן הוא מפתח גוף שמוערך רבות בגלל האישיות שלו,הביטחון שלו המקצוענות שלו ואהבה הרבה לספורט הזה עזרו לו המון.
אך מכיוון שאני רוצה לנתח את הצד הגופני,אני אעשה את זה:
גב-לדוראין ללא ספק יש אחד כזה!
אולי לרוני היה גב גדול יותר באולימפיה 2003,אבל לא היה לא את הפירוט(אתם יודעים מה הכוונה פירוט שמדובר בbb) שיש לדוריאן.
הפעם היחידה שרוני היה קרוב לפירוט של דוריאן,הייתה בארנולד קלאסיק 2001,אך אפילו בפעם הזאת הוא לא הראה שילוב של גודל ופירוט כמו שדוריאן יודע להראות.
למעשה,הוויכוח מיהו בעל הגב הטוב ביותר,אך בשבילי הגב של רוני הוא הטוב יותר,הגודל המטורף שלו הוא אפילו מטורף יותר מהפירוט והעיצוב המטורפים של דוריאן.
בכל מקרה,יש דעות שונות בקשר לוויכוח הזה.
לדוריאן יש גם את התאומים הטובים ביותר,היחיד שאני יכול לחשוב עליו שנמצא איתו באותה רמה מבחינת התאומים הוא מייק מטרצו.
בכלל,הגוף שלו ניראה כמו סלע,יש לו עובי,הפרדות,חיתוכים,עיצוב,צפיפות,בקיצור כל מה שאתם יכולים להגיד על להיות חטוב ומלוטש ביום התחרות,דוריאן הוא הדוגמא לזה.
חולשות:
הוא היה בשיאו לפני שהוא נפצע וקרע את השריר ביד כתוצאה מאימונים אינטנסיביים,הפציעה החלישה אותו,אך למזלו יש לו מספיק צדדים חזקים כדי לחזור הבית עם 6 זכיות רצופות במר אולימפיה.
you change the way you train, you change your limits. Even if
you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you
continue to make progress, then you have yet to hit your limit.
Open your mind to what is possible. Let your body tell you what
is possible and leave your mind out of it.
|