צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-05-07, 19:56   #3
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gal.T
אוי, זה כלכך נכון, בדיוק אמרתי את זה לארבל.
חוץ מקלאסת הפאמפינג איירון שאפילו הצליח לרגש אותי, הדדליפטים הכבדים של רוני בסרט הראשון שלו, ואולי גם נערי הטסטוסטרון שמופיע כל כמה חודשים בערוץ 8, בגדול הסרטים האלה משעממים אותי למוות. אולי פה ושם, דקה\שניים לזריקת מוטיבציה, אבל לא הצלחתי בחיים לסיים סרט שלם בלי להעביר את הרוטינות המשעממות של ההתהוללות הזאת עם המשקולות. לפחות אם היה אפשר ללמוד מזה משהו על אימונים...
למרות שראיתי פאמפינג איירון הרבה פעמים מההתחלה עד הסוף, אני בכל זאת חושב שגם זה סרט די מסכן. אני מת על הדור ההוא של הבודיבילדינג ושואב מוטיבציה בעיקר ממנו, אבל כסרט זו ממש לא יצירת מופת. אם כבר רוצים לעשות את זה מעניין, שיעשו סרט ביוגרפי, סתם דוגמה על דוריאן ייטס. איך הוא גדל, איך נכנס לענף, על החיים מחוץ לחדר כושר וכו... גם זו לא תהיה סנסציה אבל זה יהיה יותר מעניין. סרט אימונים טוב זה כמו של מאריוש פודזיאונבסקי. 28 דקות, קצר ולעניין. על האימונים שלו בככלי בחדר כושר יש סרטון של 5 דקות, אותו דבר על השחייה, הסטרונגמן, הריצה והמנוחה. ולא מצלמים אותו הולך ממכשיר למכשיר מהגב.

ואגב, שפל המדרגה בסרטים של קאטלר (אני בטוח שכולם מכירים את זה) זה שהוא מתיישב עם פרצוף עצוב עם המרפקים על הברכיים ואחרי דקה או שתיים מתחיל לדבר. לאט... לאט...

עוד משהו שחולק את תואר שפל המדרגה עם זה זה כמצלמים אותו 10 דקות ישוב ואוכל. בהתחלה הוא אומר משהו כמו Now I'm eating... לעעעע, באמת?!
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט